In lucru...Pak 40/L46 Tamiya 1/35
Postat 05 September 2006 - 11:14 PM
Dragilor...am patruns pe taramul AFV dintr-o pasiune subita pentru acest kit care m-a patruns pana la maduva hematopoietica. Gata, nu mai zic mascari
VA prezint cateva etape ale confectionarii in continuare. La MMC exista o astfel de piesa care insa nu m-a ajutat prea mult. De asemenea pentru cei interesati mai exista si piesele de 35 si 50 de mm. Pozele care le-am facut le dau oricui doreste sa mai lucreze kituri pe tema.
Deci...teava, lagarul de culisare, culata si inchizatorul. Daca nu sunt in termeni sa ma iertati
VA prezint cateva etape ale confectionarii in continuare. La MMC exista o astfel de piesa care insa nu m-a ajutat prea mult. De asemenea pentru cei interesati mai exista si piesele de 35 si 50 de mm. Pozele care le-am facut le dau oricui doreste sa mai lucreze kituri pe tema.
Deci...teava, lagarul de culisare, culata si inchizatorul. Daca nu sunt in termeni sa ma iertati
Postat 06 September 2006 - 12:30 AM
Hm ! Ai crezut ca asta-i tot ce am de zis ?!
Montajul foarte bun.
Vopsire (alegere culoare) perfect.
Sa nu o zbarcesti la cauciucuri ca nu te mai primim la intalnire la Han.
La culata - inchizator, etc ar fi mers mai degraba un "steel" ca se tot frecau obuze p-acolo.
Cand ajungi la weathering te rog eu mult sa nu-l faci negru la bot (frana de gaze) .
Impresionanta evolutie.
Montajul foarte bun.
La culata - inchizator, etc ar fi mers mai degraba un "steel" ca se tot frecau obuze p-acolo.
Cand ajungi la weathering te rog eu mult sa nu-l faci negru la bot (frana de gaze) .
Impresionanta evolutie.
Postat 06 September 2006 - 09:24 AM
wurger, la Sep 6 2006, 01:30 AM, a spus:
Hm ! Ai crezut ca asta-i tot ce am de zis ?!
Montajul foarte bun.
Impresionanta evolutie.
Montajul foarte bun.
Impresionanta evolutie.
@Wurger
Montaj: Multumesc, mi-am dat silinta sa iasa pe subansamble mari care apoi le-am unit
Culoare: Revell 79, si chiar mi se pare fezabila
Roate: Sunt date cu Color Stop de aseara, azi o sa fie Revell 8
Inchizator: De fapt ma gandeam sa ii dau prin partile de frecare cu aluminium si mai pe la centru cu ceva vaselina, care a fugit de pe partile de culisare
Weahering: Chiar ma gandeam sa ii fac ceva fumuri pe la bot, dar gandindu-ma mai bine ar trebui sa fie foarte fine. Nu de altceva dar ca sa se afume bine ar fi trebuit sa traga tot Kursk-ul cu el :hammer:
@Z-mare
Ceva sugestii cu poze daca ai. Multam oricum de idei. La blindaj presupun ca ceva metalic sau mai degraba schije/rugina??? La cracane sigur o sa fie metalic pe "sapaligi"
@marhaba:
NO WAY...YET ??? Mda ma cam pandeste pardalnicul de AFV... asa si cu navele... cred ca pana la urma o sa fiu machetist...liber cugetator :hammer:
@Ahmed:
Il las asa. NU ma prea incanta ideea de a-l face galben. Poate laure sa il faca pe al lui galben. Deocamdata mai caut idei de diorama. Probabil Rusia pe undeva, printr-o pozitie camuflata cu plasa si lemne.
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 06 September 2006 - 09:30 AM