Pagina 1 din 1
PZL 23 KARAS-ARR Mirage Hobby 1/48
Postat 10 March 2016 - 04:09 PM
salut.am terminat si Karas-ul.un kit coplex,cu o asamblare nu tocmai rea(doar la aripa trebuie un pic de atentie),multe p.e.-uri care aduc un mare plus cockpit-ului dar si pe la exterior.deyamagitor este in schimb plasticul din care este injectat modelul,parca ar fi plastic p capace de borcan.se exfoliaza la slefuit,plus ca are suprefetele foarte poroase.trebuie mult primer si rabdare aici.decal-urile in schimb destul de bune.nu este un kit simplu ,dar rezultatul final eu zic ca merita toti banii.
Postat 10 March 2016 - 04:57 PM
Ta152, la 10 March 2016 - 04:33 PM, a spus:
frumoasa realizare! felicitarile mele! ARR inainte!
P.S. pacat ca sticla nu e transparenta maxim, cred ca aici ceva nu a mers bine.
P.S. pacat ca sticla nu e transparenta maxim, cred ca aici ceva nu a mers bine.
Merci!din pacate partile transparente au aceleasi probleme ca si restul pieselor.erau si mai opace si cu toate ca au beneficiat de o baie cu Future nu a ajutat prea mult
Postat 10 March 2016 - 06:55 PM
Foarte bine ți-a ieșit , tizule ! Cam prea curățel pentru gustul meu ( mai ales ca erau avioane obosite rău cīnd le-am luat noi ) , dar frumos . Am și eu kitul Karas-ului , evident īnsă la 1/72 .Este īn virful listei de "to do" , am luat la el cam tot ce trebuie.
Spor să ai !
Sorin
Spor să ai !
Sorin
Postat 12 March 2016 - 01:02 PM
Longinus.multumesc.Dakian.cum am mai spus nu se vede bine in poze.oricum dupa ce au sosit din Polonia aceste aparate au suferit o revizie generala au fost revopsite si li s-au aplicat cocarde.la inceputul razboiului peste cocarde au primit cruci.acest lucru l-am facut si eu pe model dar cum pozele sunt de slaba calitate nu se prea vede.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1