Pagina 1 din 1
Panther G Decembrie 1944
Postat 03 March 2016 - 06:33 PM
Salut! Momentan construiesc o pantera care vrea sa o ilustreze pe cea din imagine. Am terminat construcția si am dat primul strat de dark yellow dar cu toate ca am căutat destul de mult pe internet, nu am reușit sa imi dau seama exact ce camuflaj ar putea fi avut pantera inainte sa fie vopsita in alb. Acest tank din poza aparține diviziei 25 de tancuri ( 25 panzer grenadiers) si a fost asamblat de Daimler-Benz. Poza a fost făcută cel mai probabil undeva in jurul lui 15 Decembrie 1944. Daca cineva e cunoscător in domeniu si ar putea sa ma ajute cu niste scheme de camuflaj care ar fi putut sa aparțină acestei pantere inainte de whitewash as fi foarte recunoscător. O sa postez mai tārziu si niste poze cu modelul. Numai bine!
Postat 04 March 2016 - 12:33 PM
E cam greu ca cineva sa-ti gaseasca fotografii sau date precise in legatura cu vopsirea masinii din fotografia ta, inainte ca ea sa primeasca vopsirea asta in zig-zag.
Pentru ca ea nu are numere tactice si nici alt element singular de recunoatere nu prea se pot presupune multe, chiar si prin extrapolare cu alte masini incadrate in Batalionul 5 Tancuri.
Ai mai jos doua profile, evident contradictorii, insa poate-ti servesc la ceva.
Pentru ca ea nu are numere tactice si nici alt element singular de recunoatere nu prea se pot presupune multe, chiar si prin extrapolare cu alte masini incadrate in Batalionul 5 Tancuri.
Ai mai jos doua profile, evident contradictorii, insa poate-ti servesc la ceva.
Postat 04 March 2016 - 03:34 PM
Adip, īntr-adevăr. M-am exprimat greșit, nu caut exact camuflajul care l-a avut aceasta pantera dar camuflagele care erau aplicate pe Panterele daimler benz in Noiembrie Decembrie. M-am gāndit la o varianta unde sa folosesc camuflajul cu multe puncte dar din cate am īnțeles a fost foarte rar īntālnit si poza imi face impresia ca acest tank nu a primit acel camuflaj.
Postat 10 March 2016 - 08:32 AM
In noul kit Panther G, prezentat de Italeri, pe www.armorama.com, aceasta inmatriculare, apartine diviziei 10 SS Frundsberg, ianuarie 1945, linia Sigfried.
Ma refer la poza cu care incepe acest topic.
Ma refer la poza cu care incepe acest topic.
Aceasta postare a fost editata de danusmaximus: 10 March 2016 - 08:33 AM
Postat 17 June 2017 - 06:36 PM
Dupa mai bine de un an (ce putin, nu-i asa?) va pot prezenta macheta aproape terminata. Mai am de lucrat la esapament, senilele din partea stanga si inca cateva detalii mici. Mai multe poze aici: http://imgur.com/a/fQ37S
Arata acest topic
Pagina 1 din 1