Forum Machete,Modelism,Hobby: Club, jucatori bolt action 28mm - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Club, jucatori bolt action 28mm

#1 Useril este offline   micutzusef 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 17-February 14

Postat 01 March 2016 - 11:00 AM

Buna, caut club, pasionati, jucatori de bolt action, 28mm figurine, lupte, in Romania.

Sunt interesat daca stie cineva ceva de fenomen, si daca a aparut la noi, si daca da pe ce site, caut pe cineva sa jucam impreuna.

Sunt din oradea.

#2 Useril este offline   177 

• Membru senior
  • Postari: 1435
  • Inregistrat: 24-December 10

Postat 01 March 2016 - 10:36 PM

Nu stiu despre ce este vorba. Da-ne cateva detalii.

#3 Useril este offline   micutzusef 

• Membru deplin

Postat 03 March 2016 - 09:23 AM

Este vorba despre redarea unor lupte din al doilea razboi mondial, cuprinde mai multe armate, de 28 sau 15mm, se prefera 28mm,

mai multe natii, germani, americani, francezi, englezi, polonezi, romani, italieni etc

Confruntari pe o masa modelata, care cuprinde hard cover, soft cover, cladiri, paduri

Armatele pot avea 500 1000 sau mai multe puncte 1200 1500 2000 nu e necesar un numar fix, cei 2 jucatori vor avea aceleasi puncte de armata

Punctele si regulile de jos se gasesc intr o carticica: bolt action rule book

De exemplu un squad german ss sau fallshirmjager poate fi doar veteran dupa cum urmeaza: 1nco +4 men = 65 puncte, mai adauga 5 la squad pt un 13 pct pe soldat = 65 puncte

1Smg = 3 pct, stg= 5 pct, panzerfaust=5, care se aduna la squad. In general cam 4 squad ar face 1000 puncte armata.

Medic = 30 pct, sniper,panzerswreck, flamethrower = 50 pct pe unu cuprinde echipe de 2.

Regulile dupa care se joaca se afla in carte, se da cu zarul, si se iau mai multi factori in vedere, armura , cover, pinned down, etc.

Am facut un grup pe facebook, pt cei interesati, unde putem vorbi mai mult, se numeste Bolt Action Romania.

#4 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 03 March 2016 - 10:17 AM

un fel de "lada cu nisip".

#5 Useril este offline   Dan_Necrofor 

• Membru senior
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 28-February 08
  • Interests:Figurine 1/35 si 1/16 + vehicule 1/35 toate WW2...

Postat 03 March 2016 - 12:12 PM

https://www.youtube....h?v=qZXabaKnarg

cred ca despre asa ceva e vorba...

mi se pare un joc foarte complex...

#6 Useril este offline   micutzusef 

• Membru deplin

Postat 03 March 2016 - 03:11 PM

E destul de complex, trebuie sa iti gandesti atent fiecare miscare, poate include modelarea armatei, tancurilor pot fi 1:50 , 1:56, 1:48 in jurul scarii asta, terenului, poate fi oras, desert, padure, zapada.

Am inceput un proiect de armata veterana germana de 1000 puncte si fallshirmjager tot de 1000, si 2 tancuri panther tiger, am sa postez poze.

Figurinele le am de la warlord (sunt foarte echipate germanii in special, cred ca cara cu ei bucataria si tot in spate :D ) si artizan miniatures, sunt mai usor de pictat, tancurile le am de la corgi 1 50.

A inceput un nou mod, plutoane de tancuri, gen 4 tiger e un pluton, pot fi insotite sau nu de infanterie.

#7 Useril este offline   micutzusef 

• Membru deplin

Postat 04 March 2016 - 02:02 PM

https://www.youtube....eature=youtu.be

Primul meu 10 men squad de infanterie, Charlemagne, mai am de adaugat bazele si ultimele retusuri.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi