Pagina 1 din 1
Mini grup build Tamiya Tiger I (Sd.kfz.181) 1/35 si 20mm Flakvierling 38cu Sd.Ah.52 1/35
Postat 29 February 2016 - 07:21 PM
Luna decembrie: cadouri peste cadouri (trebuie ca am facut ceva bine anul ala). Asa ca m-am pus pe treaba.
Desi Tiger-ul a prins contur imediat (kit-ul fiind extrem de usor de asamblat), prioritate a primit AAA-ul.
Mai jos regasiti cateva imagini din timpul build-ului. Tiger-ul a primit PE-uri Eduard si a redemarat, iar 38-ul este gata (cu un wash de ulei+white spirit).
Dati cu ochiu' si nu cu batu'.
Intai 38-ul:
Desi Tiger-ul a prins contur imediat (kit-ul fiind extrem de usor de asamblat), prioritate a primit AAA-ul.
Mai jos regasiti cateva imagini din timpul build-ului. Tiger-ul a primit PE-uri Eduard si a redemarat, iar 38-ul este gata (cu un wash de ulei+white spirit).
Dati cu ochiu' si nu cu batu'.
Intai 38-ul:
Postat 01 March 2016 - 05:50 PM
Pentru PE am dat cu Revell Contacta Liquid Special, dar am si SG gel. Pentru indoirea PE-urilor mi-am facut eu sculele (preturile pe la magazine sunt muult prea mari).
Kit-ul de Flak a costat 20 de lei. Chiar nu am ce sa ii cer mai mult. Am rechizitionat o catare PE de la Tigru, am dat niste gauri, un wash si treaba facuta cu grija. Me very happy cu rezultatul.
Firul intra unde trebuie :
Kit-ul de Flak a costat 20 de lei. Chiar nu am ce sa ii cer mai mult. Am rechizitionat o catare PE de la Tigru, am dat niste gauri, un wash si treaba facuta cu grija. Me very happy cu rezultatul.
Firul intra unde trebuie :
Aceasta postare a fost editata de Kamob 50: 01 March 2016 - 05:55 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1