Postat 12 March 2016 - 08:24 PM
Multumesc baieti !
@Busila: Da, asa e, am o mana destul de buna. Inca nu-mi tremura si sper s-o tin tot asa...
@Sorin: Da, am nituit tot modelul. Kitul AZModel vine nituit doar partial. Intradosul este singurul ceva mai nituit, in rest nu sunt nituri deloc. Practic, preshadingul urmareste linia niturilor si a nervurilor.
In ceea ce priveste botul, nu am aplicat solutia lui 109, ci am adaugat material(primer alb de la Tamiya) la jonctiunea botului cu fuselajul, dupa care am pus si radiatorul de ulei pe pozitie. Practic am ingrosat botul in zona aia cu vreo 0,2 mm.
Ceea ce ma enerveaza cel mai tare la kitul asta totusi, nu este botul ci cupopla carlingii, care este mai ingusta. Avand in vedere ca am taiat-o (sa fie deschisa) am rezolvat foarte usor problema, adaugand cateva straturi de primer Tamiya pe lateralul carlingii frontale, acolo unde sunt si prizele de aer. Daca vrei sa-l faci cu cupola inchisa atunci trebuie sa ingustezi tot fuselajul sau sa cumperi ceva care sa se potriveasca mai bine.Nu am gasit nimic, pana acum, pentru kitul AZModel.