Ta152, la 19 February 2016 - 09:55 AM, a spus:
am o mica intrebare, se merita atata chin cu kiturile de la revell? acest efort al tau sa fi fost depus pe un alt kit mai de top era sa fie o perla de invidiat... zic asta ca mi-am irosit si eu energia pe niste kituri revell, si am zis ca cu revell trebuie sa fiu mai precaut. In rest iti urez succes in ceea ce faci!!!
Salut, intradevar am stat mult sa fac anumite lucruri si macheta avea unele defectiuni dar da, aleg sa cred ca s-a meritat.
1-0-9, la 19 February 2016 - 10:13 AM, a spus:
Gabi, ai construit un veteran ;
Macheta asta , desi cutia si decalul sunt noi, dateaza din 1967 :) Am si eu doua in
cutia originala si ma uit la ele ca la sfintele moaste...
Ca sa raspund si la intrebarea mai mult retorica a lui Ta152, merita. Sunt kituri nu scumpe, pe care iti poti "face mana" si rezultatul constructiei e de obicei unul decent.
In legtura cu Serbanescu, l-am intrebat pe Dl. Antoniu despre acest subiect si mi-a zis ca singurul care apare in documente ca fiind zburat de Serbanescu este nr.62, pentru care, din pacate, nu cunosc nicio poza.
Parerea mea personala e ca nu e un avion reprezentativ pentru asul Roman, el a zburat foarte putin pe E. Dar poti face linistit nr. 35, a fost sigur la Stalingrad in grupul 7 in care era Serbanescu.
Salut si multumesc. Si mie imi place foarte mult avionul acesta si ma bucur sa am apucat sa il fac, cat despre Serbanescu, mi se pare interesant acest mister" oarecum, ca nu se stie exact cu ce nr pe avion a zburat (pe E3), eu am sa fac nr 35.
Z-mare, la 19 February 2016 - 11:14 AM, a spus:
Ce vopsea folosesti, a buburosata rau!
Salut, folosesc vopsea acrilica, normala. Prin buburoasa te referi la faptul ca am pub prea multe pete?
si poze mai recente:
Aceasta postare a fost editata de -Gabi-: 19 February 2016 - 11:58 AM