BATTLESHIP- We will die...But not today ! Diorama SF
Postat 17 February 2016 - 07:30 PM
După binecunoscutul meu principiu „nu contează câte termini, contează câte începi” , am purces la construcția unei diorame...SeFeu, și anume „BATTLE SHIP – We will die...But not today !”
După cum sună, cred că v-ați dat seama că voi încerca să marterializez o scenă din filmul BATTLESHIP, și anume bătălia finală dintre nava de luptă USS Missouri și nava extraterestră.
Neavând nava mai-sus menționată, mi-am asumat greșeala de a folosi o navă din aceeași clasă, și anume USS Iowa. Nava extraterestră va fi scratch, din polistiren exrudat, bețe de înghețată, frigărui, carton preșpan, ceva led-uri și ce-mi va mai trece prin dovleac(cap) :ph34r:Niciodată, când am început o dioramă, nu am mers pe o idee fixă, construcția evoluând pe parcurs...
USS Iowa este kit-ul Revell 1/1200, pe care inițial am zis că îl voi „face” OOB , dar între timp, m-am mai gândit...sau răzgăndit ?
Am găsit destule poze cu Mother ship, dar sunt prezentate mai multe variante, așa că voi face un compromis, si voi construi combinări de „n” luate câte „ț” Deocamdată , tot ce am bibilit, a fost făcut la ochiometru, dar „în oglindă”, adică am lucrat pe perechi...
Am început, deocamdată, lucrul la nava aliană. În primă fază, am purces la asezonarea aripioarelor...
Deocamdată atâââât Revin cât pot de repede (Așa am zis și la OBLIVION , și de doi ani n-am mai mișcat nimic )
Scuze pentru calitatea pozelor.
Postat 17 February 2016 - 08:21 PM
Inceputurile mereu sunt incitante si fulminante,dupa care,...stim bine ce se intampla,in fine,foarte interesant ceea ce ai inceput matale acolo.
Iti doresc timp si chef,
sunt cu ochii pe tine
ps-
''sunt cu ochii pe tine'' nu eu,ei
Aceasta postare a fost editata de axor: 17 February 2016 - 08:23 PM
Postat 18 February 2016 - 10:12 AM
https://www.youtube....h?v=NGFToiLtXro
Aceasta postare a fost editata de florin44: 18 February 2016 - 10:21 AM
Postat 18 February 2016 - 10:47 AM
Postat 18 February 2016 - 12:03 PM
florin44, la 18 February 2016 - 10:12 AM, a spus:
https://www.youtube....h?v=NGFToiLtXro
Postat 18 February 2016 - 02:32 PM
Babacu, la 18 February 2016 - 10:47 AM, a spus:
Nee, soarta i-a fost scrisa deja !
Postat 18 February 2016 - 06:13 PM
Deși nu am terminat de asezonat aripioarele, m-am apucat de partea frontală a navei extraterestre. Am confecționat „blindajul” din carton preșpan...
Între timp, am mai tăiat din coadă (vorba aia _mai taie din ele, dă-le !), pentru ca mi s-a părut cam lungă...
La momentul de față, „mama lui Whistler” , arată cam așa :
După ce voi termina de pus „blindajul”...începe beleaua
MAY THE FORCE BE WITH YOU !