Pagina 1 din 1
Hans Philipp JG 54 Me 109 winter camo
Postat 08 February 2016 - 09:45 AM
Salutare la toți! și un īnceput de săptămānă bun vă doresc! Cineva mă rugase să mai prezint lucrări de ale mele. O să prezint o machetă de la Zvezda in 72. Nu o să povestes multe despre asamblare pentru că a mai văzut la cineva de aici o asemenea machetă și cred că toată lumea de aici știe cum se asamblează un kit de la Zvezda, și despre decalurile de la Zvezda tot nu am să spun nimic, pentru că nu sunt lăudabile. Ok, kitul dat la fel out of the box, am adaugat doar cablurile de frānă la șasiuri. Kitul l-am strāns acum 3 ani, atunci nu aveam idei de seturi PE))) sau ceva upgrade, dar l-am vopsit acum prin august īnainte de Me 410. Rezultatul a fost īmbucurător pentru mine, dar odată finisat am īnțeles că se poate și mai mult pentru viitor. Deci aștept critică, fie și dură. Sper să vă placă!!!
Postat 08 February 2016 - 11:42 AM
Imi place cum a iesit , in special ca pare uzat, si pe dedesubt, ,,oil spill,, , dar la decalul <= este prea mult verde in comparatie cu restul fuselajului si decalul cu zvastica mai invechit decit restul, dar cred ca se poate rezolva, iar rotile si elicele pot fi putin mai uzate. Ii dau nota 9.5/10.
Aceasta postare a fost editata de Roarke: 08 February 2016 - 11:43 AM
Postat 08 February 2016 - 12:04 PM
Roarke, la 08 February 2016 - 11:42 AM, a spus:
Imi place cum a iesit , in special ca pare uzat, si pe dedesubt, ,,oil spill,, , dar la decalul <= este prea mult verde in comparatie cu restul fuselajului si decalul cu zvastica mai invechit decit restul, dar cred ca se poate rezolva, iar rotile si elicele pot fi putin mai uzate. Ii dau nota 9.5/10.
Roarke, zvastica nu e decal) e trafaret, cei de la zvezda dau decalul zvasticii din 4 piese). Inimioara verde īn foto a ieșit prea țipătoare, dar oricum cum am menționat mai sus, decalurile de la zvezda sunt depașite. Pe viitor am să le omit. Din postarea asta vreau să īnteleg dacă e corectă direcția mea de a reprezenta un winter camo, la capitolul calitate știu că am restanțe)
Postat 08 February 2016 - 02:42 PM
sorintasnase, la 08 February 2016 - 01:28 PM, a spus:
salut.nu arata rau.la roti jentile trebuie sa fie negru lucios nu verde.nu este greu de corectat.mie imi place camo-ul ala de iarna.
Mulțumesc Sorine, păi iese că jantele luftwaffe erau negru lucios dar nu rlm 02?...da recunosc la mine nici 02 nu a ieșit. Ori fiecare model e individual?..ori este cumva vrio regulă?)
Postat 09 February 2016 - 03:06 PM
mdo, la 09 February 2016 - 02:18 PM, a spus:
O macheta frumoasa, felicitari. Mie i-mi place in mod special cum ti-a iesit uzura albului de camuflaj; foarte realist ! Nu stiu daca doar poza e a asa, dar verdele de substrat parca e prea deschis pt un RLM70/RLM 71.
data viitoare am sa fiu mai precaut la poze)))
Arata acest topic
Pagina 1 din 1