Forum Machete,Modelism,Hobby: Trenuletul electric - Eaglemoss - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Trenuletul electric - Eaglemoss

#21 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 13 March 2016 - 04:46 PM

Asa este, cum s-a scris mai sus,
Lima face modele destul de ieftine, am gasit astfel de machete cu boghiurile din plastic, in fotografia de mai sus se vede un vagon chiar frumos, pentru ca are rame ale ferestrelor, iar acest mic detaliu aduce un plus de peste 50% unei machete feroviare.

Mai exista un topic unde un modelist povesteste cum a lestat aceste vagoane, si am fost perfect de acord cu el, zona libera de la baza se preteaza la aceasta manevra fara de care vagonul sare de pe linii.
Pretul a fost insa unul extrem de bun, chiar daca se are in vedere utilizarea liniilor. O astfel de bucata de linie este mai scumpa in magazinele de dedicate decat ansamblu vandut de revista, si vorbesc de sine Piko pe care multi le considera nepretentioase iau unii chiar le evita.

In rest raman valabile cele scrise mai sus, iar cu cat mai multe reviste de acest gen, cu atat mai bine.

#22 Useril este offline   bonygy 

• Membru deplin
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 26-February 16

Postat 15 March 2016 - 09:23 AM

A reaparut pe la chioscuri nr. 1 al revistei (vagonul + o linie dreapta) la acelasi pret de 5 lei. Se cumpara ca painea calda.
Am mai luat cateva in vederea unor eventuale modificari.

#23 Useril este offline   bonygy 

• Membru deplin
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 26-February 16

Postat 18 March 2016 - 08:10 PM

Mai continua cineva cu adunatul pieselor pentru diorama?

#24 Useril este offline   Cristicmic 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 11-May 16

Postat 11 May 2016 - 03:21 PM

Buna ziua,

Daca doresc sa fac mi-as dori sa realizez mai repede partea din diorama impreuna cu sinele, de la ce producator sunt compatibile cele furnizate de revista si care sunt caracteristicele liniilor curbe(ce tip sunt R1, R2, etc.)?

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi