Haita de lupi Paul Bonner
Postat 23 January 2016 - 04:34 PM
Deocamdata postez doar poza aceasta, maine o sa incerc sa fac poze din cat mai multe unghiuri.
Postat 25 January 2016 - 07:30 PM
A-si vrea s-o vad pictata de Bogdan. Ar fi ceva special!
M-am uitat un pic la compozitie. Nu-I nimic rau in cum ai gandit si realizat compozitia. M-am uitat la ilustratie si dupa cum observi personajele sunt aproape una de alta. Asta intensifica f. mult compozitia. Ii da o energie mai mare. Poate ca vei incorpoara in lucrarile viitoare acest concept.
Imi place cum a iesit! La mai multe!
Postat 25 January 2016 - 09:24 PM
In privinta compozitiei, nu pot decat sa-ti dau dreptate. Stiu ca pozitia lupilor facuti de mine este diferita de cea din desen, insa m-am incurcat cam tare la realizarea terenului, asa ca intr-un final am ales sa-i schimb si pozitia lupului cu undita. Nici prea apropiati n-am vrut sa-i fac, pentru ca atunci chiar nu s-ar mai fi inteles mare lucru din poze (si asa pozele nu-s foarte ok facute). Iar in privinta terenului.....ce sa zic. E jale! . Nu cred ca mai fac prostia de a incerca sa modelez o suprafata atat de mare dintr-un material cu intarire la aer. Cred ca mai onorabil ieseam cu ceva lemn, pietre si alte d-astea care le gasesti pe ulita. Asta e.
In privinta picturii.....
Anul acesta am de gand sa particip si eu cu lucrarile mele la expozitiile care au loc pe la noi prin tara. Nu stiu cand este prima, insa parca am inteles ca ar fi prin primavara....Nu stiu daca ar avea timp cineva sa picteze toata scena, pentru ca zic eu ca este destul de lucru, si banuiesc ca fiecare are in plan propriile-i lucrari.
Poate daca va fi timp suficient intre prima expozitie si a 2-a....vom vedea.
Oricum, multumesc pentru sfat, am sa tin cont de el pe viitor.
Postat 26 January 2016 - 10:33 PM
In privinta compozitiei, si mie mi se pare ca ar fi mers mai bine putin mai stransa. Dar asta inca se mai poate ajusta.
Pentru expozitii/concursuri nu este nevoie neaparat sa pictezi lucrarile tale. Poti sa le inscrii la sectiunea de sculptura si atunci sunt perfecte asa cum sunt. Dar daca le vrei pictate, tinand cont ca sunt patru figurine plus teren, ar necesita cateva luni de lucru pentru un rezultat de calitate. (Adevarul este ca tare mi-ar placea sa pictez asa ceva.)
Inca o data felicitari pentru inca o lucrare foarte reusita si pentru constanta in progesul calitativ al lucrarilor!
Postat 26 January 2016 - 11:07 PM
Multumesc frumos pentru apreciere, si in masura in care se va putea, chiar mi-as dori ca lucrarea asta sa ia prinda "ceva culoare in obraji".
Postat 26 January 2016 - 11:32 PM
Ei, da, hai că ai făcut poftă, dacă le laşi pe mâna lui Bogdan...ştii că o să merite!
Cu drag le aduc la Alba!
Să ai spor la proiectele viitoare şi mă bucur tare mult că, în ciuda problemelor, te menţii în formă.
Ştiu că nu ţi-e uşor în ultima vreme să-ţi faci puţin timp pentru hobby, aşa că, o dată în plus, toată aprecierea mea!
Nicu
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 26 January 2016 - 11:32 PM
Postat 27 January 2016 - 08:48 AM
In privinta problemelor, stii cum e, ce nu ne omoara......
Inca odata, multumesc frumos pentru suport!
Postat 27 January 2016 - 10:57 PM
In aprilie trag nadejde sa ma degrevez de un anume proiect si sa pot sa incep sa ciup ceva timp pentru hobby.
Ne auzim.
Postat 28 January 2016 - 12:18 AM
Imi pare rau pentru neintelegere.
Postat 28 January 2016 - 11:11 PM
In privinta calitatii lucrarii tale, este suficient de buna incat sa ma faca sa imi doresc sa o tin in mana si sa ii dau culoare. Despre nivelul de detaliere vom discuta la momentul respectiv si vei primi cu siguranta un feedback care sper sa iti fie util.
Spor si inspiratie iti doresc, caci talent ai din plin!
Ne auzim.