Intilnire de gradul III la Cluj
Postat 01 September 2006 - 10:09 AM
Salut,
Cred ca ar fi momentul ca si noi cei citiva din Cluj sa incepem sa ne vedem, dupa modelul fratilor nostri din Bucuresti.
Propun sa incepem un fel de lista si cei care ar fi dispusi sa ne intilnim 1 data/luna la o data si intr-o locatie care vor fi stabilite ulterior, sa se anunte in acest topic.
Eu mai particip(platonic ) la intilnirile saptaminale ale trenulistilor de aici si din experienta de acolo, pot spune ca vom avea numai de cistigat, fratii si prietenii din Bucuresti pot depune marturie
Incep eu
1. Bill
2. Sandy
Si mai am promisiuni de la citiva frati ce nu sunt membri ai forumului.
Spor,
Bill
Cred ca ar fi momentul ca si noi cei citiva din Cluj sa incepem sa ne vedem, dupa modelul fratilor nostri din Bucuresti.
Propun sa incepem un fel de lista si cei care ar fi dispusi sa ne intilnim 1 data/luna la o data si intr-o locatie care vor fi stabilite ulterior, sa se anunte in acest topic.
Eu mai particip(platonic ) la intilnirile saptaminale ale trenulistilor de aici si din experienta de acolo, pot spune ca vom avea numai de cistigat, fratii si prietenii din Bucuresti pot depune marturie
Incep eu
1. Bill
2. Sandy
Si mai am promisiuni de la citiva frati ce nu sunt membri ai forumului.
Spor,
Bill
Postat 01 September 2006 - 11:53 AM
He-he... pai numai Lugojul sa aiba "celula de ilegalisti" ?!
Sunt multi frati in Cluj, sunt sigur ca or sa aiba niste "plenare" SUPER !
Cand vor pune treaba pe roate, poate le fac(facem?) o surpriza...
Excelenta initiativa, frate Bill, abia astept primul "raport" !
Sunt multi frati in Cluj, sunt sigur ca or sa aiba niste "plenare" SUPER !
Cand vor pune treaba pe roate, poate le fac(facem?) o surpriza...
Excelenta initiativa, frate Bill, abia astept primul "raport" !
Postat 04 September 2006 - 09:29 AM
saltare!
am raspuns la prezenta mai devreme.
alt magazin cu articole de modelism (de la robbe) ne-static se gasesc intr-o galerie de arta, in centru langa magazinul leonardo de langa central, pe straduta aia mica la care nu ii stiu numele (da' ma-nteresez io).
se pot face comenzi din catalog, mai au si ceva vopsele de la revell, si lemn de balsa.
am raspuns la prezenta mai devreme.
alt magazin cu articole de modelism (de la robbe) ne-static se gasesc intr-o galerie de arta, in centru langa magazinul leonardo de langa central, pe straduta aia mica la care nu ii stiu numele (da' ma-nteresez io).
se pot face comenzi din catalog, mai au si ceva vopsele de la revell, si lemn de balsa.
- ← Intalnire extraordinara Ion Dobran - Barrie Davis dupa 65 ani
- Evenimente & expozitii
- Te simti singur? →