Intilnire de gradul III la Cluj
Postat 03 November 2006 - 07:55 PM
salutare la toata lumea!
incep prin scuzele de rigoare pentru absenta.
am si motivarea....un certificat de casatorie!!!! :hammer:
zooo....consumatia o voi plati dar numai daca ne intalnim intr-un alt cadru decat cel din baruri, restaurante....pentru ca mi-a mai ramas un bax de bere.
in plus mi-am schimbat si job-ul....in unul mai prosper, zic eu.
'till further notifications, GOOD NIGHT AND GOOD LUCK!
(unul din cadourile de nunta este Bismark 1:570)
:idea: de la sotie :idea:
incep prin scuzele de rigoare pentru absenta.
am si motivarea....un certificat de casatorie!!!! :hammer:
zooo....consumatia o voi plati dar numai daca ne intalnim intr-un alt cadru decat cel din baruri, restaurante....pentru ca mi-a mai ramas un bax de bere.
in plus mi-am schimbat si job-ul....in unul mai prosper, zic eu.
'till further notifications, GOOD NIGHT AND GOOD LUCK!
(unul din cadourile de nunta este Bismark 1:570)
:idea: de la sotie :idea:
Postat 06 November 2006 - 09:07 AM
Salut,
Adi, felicitari si sa ai casa de piatra 1/1 nu 1/35 Frumos cadou ai primit de la consoarta Cu baxul de bere nu stiu cum facem, nu ne putem intilni la iarba verde sa-l rezolvam
Si daca tot s-a propus joi atunci votez si eu pentru joi, 18.30 la Fulton. Sper sa poata si Cristian sa punem la punct amanuntele expeditiei la Alba Iulia cind ducem la expo kiturile.
Daca nu puteti va rog sa propuneti alta zi sau ora.
Spor,
Bill
Adi, felicitari si sa ai casa de piatra 1/1 nu 1/35 Frumos cadou ai primit de la consoarta Cu baxul de bere nu stiu cum facem, nu ne putem intilni la iarba verde sa-l rezolvam
Si daca tot s-a propus joi atunci votez si eu pentru joi, 18.30 la Fulton. Sper sa poata si Cristian sa punem la punct amanuntele expeditiei la Alba Iulia cind ducem la expo kiturile.
Daca nu puteti va rog sa propuneti alta zi sau ora.
Spor,
Bill
- ← Intalnire extraordinara Ion Dobran - Barrie Davis dupa 65 ani
- Evenimente & expozitii
- Te simti singur? →