Intilnire de gradul III la Cluj
Postat 16 September 2006 - 01:38 PM
A fost si a trecut rapid. Fain. Intrebarea e de ce n-am facut-o mai repede. Da' nu-i bai, ca om face-o de acum inainte.
Studiu individual Cristian si Adi (Ahmed)
De la stg. la dr. Adi mone cu prietena, Cristi si Ahmed
Tot de la stg. spre dr. Bill (Tudor), Arathemis (Adrian) si Michael Wittmann (Marius)
In cele din urma Garide (Marian) si Marhaba (Ovidiu)
Studiu individual Cristian si Adi (Ahmed)
De la stg. la dr. Adi mone cu prietena, Cristi si Ahmed
Tot de la stg. spre dr. Bill (Tudor), Arathemis (Adrian) si Michael Wittmann (Marius)
In cele din urma Garide (Marian) si Marhaba (Ovidiu)
Postat 17 September 2006 - 10:00 AM
Salut,
Ne-am intilnit, unii ne-am cunoscut , altii ne-am revazut . Si fiind prima intilnire, de constituire, a celulei Cluj am actionat doar cu citeva carti si fratele Marhaba a adus o frumoasa diorama in lucru. Stiti voi ca noi ardelenii suntem mai lenti
S-a pastrat un nivel rezonabil al si vor urma mai multe lucrari aduse la studiu nu va impacientati . Am povestit sa ducem lucrari la viitoarea expozitie de la Alba Iulia si ne-am scos toti la iveala.........PCR-ul (pentru fratii tineri Pile Cunostinte Relatii) sa vedem daca putem organiza ceva si aici la Cluj.
Spor,
Bill
Ne-am intilnit, unii ne-am cunoscut , altii ne-am revazut . Si fiind prima intilnire, de constituire, a celulei Cluj am actionat doar cu citeva carti si fratele Marhaba a adus o frumoasa diorama in lucru. Stiti voi ca noi ardelenii suntem mai lenti
S-a pastrat un nivel rezonabil al si vor urma mai multe lucrari aduse la studiu nu va impacientati . Am povestit sa ducem lucrari la viitoarea expozitie de la Alba Iulia si ne-am scos toti la iveala.........PCR-ul (pentru fratii tineri Pile Cunostinte Relatii) sa vedem daca putem organiza ceva si aici la Cluj.
Spor,
Bill
- ← Intalnire extraordinara Ion Dobran - Barrie Davis dupa 65 ani
- Evenimente & expozitii
- Te simti singur? →