Casa de piatra (jurnal de atelier) cabana dintr-un un kit cu piese ceramice
Postat 31 May 2016 - 02:12 PM
Da, a iesit frumos, dar mai sunt unele lucruri pe care le-as face altfel acum. Cred ca tin mai mult de timpul alocat detaliilor.
In plus, mi-as fi dorit sa pun niste leduri in casa. Acum am pus afara, dar nu e acelasi efect. Trebuia sa imi fac cateva locase de la inceput in baza si sa intind ceva fire.
In plus, mi-as fi dorit sa pun niste leduri in casa. Acum am pus afara, dar nu e acelasi efect. Trebuia sa imi fac cateva locase de la inceput in baza si sa intind ceva fire.
Postat 19 November 2016 - 05:44 PM
Achristian, daca erai atent, piesele au venit toate intr-o cutie. Cu alte cuvinte, producatorul a dat tiglele la aceste dimensiuni, LDH nemodificindu-le, constructia fiind realizata direct din cutie sau, in romangleza, straight of de box/out of box. Ca, poate, ar fi trebuit modificate, e o alta poveste care nu tine de discutia de fata.
Postat 20 November 2016 - 10:50 AM
Din punctul meu de vedere modelul dat de producator pentru acoperis,ar fi corect cel putin din punct de vedere vizual.Din discutiile purtate anterior pe tema ,tot ansamblu nu ar corespunde pentru scala la care sa emis.Raman la parerea mea ca tiglele ar fi trebuit adus in mărimea modelului afisat pe sablobul acoperisului.Respect ptr munca fiecarui modelist cand isi expune lucrarea.Spor!