Pagina 1 din 1
Alouette III 1:72 Heller
Postat 01 January 2016 - 03:32 PM
Salut ,revin la inceput de an cu o macheta de Alouette III achizitionata de la cineva de pe forum, este destul de mica (1:72), sincer sa fiu mi-o cam dat batai de cap...am ales special indicativul YR-ECM ptr ca am avut ocazia sa zbor cu el cam cu un an inainte sa se prabuseasca la Sighisoara in august 2000.
Postat 02 January 2016 - 10:31 AM
merci sorin, nu am facut-o nici pe departe asa cu era el in realitate, are multe defecte...altii pe net au scos niste Alouette-uri fantastice
, nici nu prea gasesti fotografii cu YR-ECM ,la vremea lui camerele foto aveau cel mult 2 MP...
boala mea este sa motorizez machetele, inca nu am gasit pe net pe nimeni care o reusit sa motorizeze un Alouette III, 1:72, atat elicea portanta cat si cea de coada
, nici nu prea gasesti fotografii cu YR-ECM ,la vremea lui camerele foto aveau cel mult 2 MP...
boala mea este sa motorizez machetele, inca nu am gasit pe net pe nimeni care o reusit sa motorizeze un Alouette III, 1:72, atat elicea portanta cat si cea de coada
Postat 03 January 2016 - 01:26 PM
da, pot sa spun ca am reusit, de cum am luat macheta, am plecat la drum cu gandul sa o fac functionala...dar inca odata nu o sa ma mai bag
la asa o munca, rezultatul final este frumos dar la fel de bine putea sa nu imi iasa nimic...
...macheta are doua motoare ,unul de vibrator de mobil ptr elicea portanta si altul de teleobiectiv ptr elicea de coada...mai are doua curele de transmisie, dintre care una este garnitura de la un ceas...toate functioneaza la 3V.
la asa o munca, rezultatul final este frumos dar la fel de bine putea sa nu imi iasa nimic...
...macheta are doua motoare ,unul de vibrator de mobil ptr elicea portanta si altul de teleobiectiv ptr elicea de coada...mai are doua curele de transmisie, dintre care una este garnitura de la un ceas...toate functioneaza la 3V.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1