Pagina 1 din 1
Focke-Wulf Fw 190 A-8(F-8) Revell 1\72 Romania 1944
Postat 27 December 2015 - 01:24 PM
Salut!am reusit sa termin zilele astea un alt fw de data asta la 1\72.despre kit in sine au curs rauri de cerneala asa ca voi amintii doar ca la baia trenului si la cupola se impune un pic de chirurgie.dar si la bechie.cupola este de la un D-9 Academy si s-a potrivit de minune.kit -ul se asambleaza usor si in final arata foarte realist.acum despre vopsire.am ales avionul cu cruci despre care exista o singura poza nici aceea foarte clara,dar cu ajutorul ei si a profilului din Romanian Fighters se pot trage niste concluzii.asta este interpretarea mea (care probabil nu este lipsita de greseli)nu stiu daca cea mai buna.nu eram sigur de prezenta acelor filtre montate pe acest tip de avion(mai degraba comune variantelor A-4)asa ca am renuntat la a le pune.dar repet asta este cea ce cred eu.sper sa va placa.
Postat 27 December 2015 - 07:33 PM
Bravo , tizule , ți-a ieșit foarte bine ! Am făcut și eu A-8 de la Revell , și a fost destul de ușor de asamblat ( eu l-am făcut pe A-8/R-11 , vīnătorul de noapte) . Doar trenurile nu au chiar poziția cea bună ( jambele sīnt prea puțin īnclinate spre interior și spre bordul de atac al aripii ), radiatorul anular din bot este un picuț prea mic īn diametru , iar cupola trebuie īnlocuită.
Să știi că am fost și eu tentat să fac F-8 -ul īn această īnmatriculare , dar am renunțat...Nu aveam crucile potrivite , și nu mă atrăgea deloc această vopsire , provizorie / de mīntuială...Am preferat F-9-le "Green double chevron and bar" , este mult mai arătos.
Spor să ai !
Sorin
Să știi că am fost și eu tentat să fac F-8 -ul īn această īnmatriculare , dar am renunțat...Nu aveam crucile potrivite , și nu mă atrăgea deloc această vopsire , provizorie / de mīntuială...Am preferat F-9-le "Green double chevron and bar" , este mult mai arătos.
Spor să ai !
Sorin
Postat 01 January 2016 - 11:15 PM
Multumesc.din poza reiese clar ca nici pe fuselaj nu avea vopsit acel inel galben deci e posibil ca nici capetele aripilor sa nu fi fost.multe aparate in ultima perioada a razboiului nu mai purtau insemne de recunoastere specifice teatrului de operatiuni.dar cum am mai spus asa presupun eu nu e batut in cuie.
Postat 19 January 2016 - 02:00 PM
andrei_ilie, la 19 January 2016 - 11:15 AM, a spus:
N-am sa ma intind la povesti si critici (oricum,nu am cunostintele necesare pentru asa ceva) In schimb te felicit,foarte curat lucrat,ingrijit si atent.Arata Foarte Bine!!
P.S. : acel "1" freehand m-a dat pe spate!
Spor si sanatate multa!
P.S. : acel "1" freehand m-a dat pe spate!
Spor si sanatate multa!
Multumesc.
Postat 09 February 2016 - 06:55 PM
Ta152, la 09 February 2016 - 05:27 PM, a spus:
Īnteresantă abordare. Nu sunt cunoscut deloc ca in forțele aeriene regale romānești au existat 190uri. Arată bine, felicitări!
Merci.astea erau avioane capturate dupa 23 august iar insemnele erau provizorii.au fost trimise la IAR Brasov unde au fost revopsite si au primit cocarde.un bun exemplu il da colegul nostru Aur cu FW ul sau Eduard.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1