Va multumesc foarte mult pt. interes si timpul alocat sa comentati. Ma bucur ca lucrarea vi-a placut.
Bogdan: Asa cum stim, culoarea alba este destul de dificil de reprezentat dar cu putina atentie la proprietatile vopselelor acrilice o putem scoate la capat destul de usor. Ma refer la proprietatea acrilicelor de a fi transparente si de a construi opacitatea prin straturi multiple. Datorita transparentei acrilicelor, culoarea stratul peste care se vopseste albul este foarte influenta in obtinerea rezultatului final. Destul cu teoria. Paleta care am folosito este aceeasi pt. curele si nadragi este aceeasi. Ce difera este stratul peste care am vopsit.
In cazul curelelor am vopsit peste Tamiya primer gri. A rezultat un alb mai rece spre gri.
In cazul nadragilor am vopsit un strat solid de Vallejo beige peste primer iar apoi am vopsit albul. A rezultat un alb mai cald, spre beige. Normal si asta datorita transparentei acrilicelor.
Este mai simplu in felul acesta decat sa folosesti diferite palette. Sigur, se pot folosi si acestea si asta iti da a lot of mileage cum spune anglonezu
Vali, Silviu: Busturi... Hm! Nu m-au atras niciodata, dar in viitor, de ce nu...
Multumesc inca o data si va doresc un Craciun Fericit si multa sanatate!
Aceasta postare a fost editata de LAV-Z: 24 December 2015 - 05:10 PM