Pagina 1 din 1
FW-190A-8\R-8 Willi Maximowitz JG3 Dragon 1\48
Postat 12 December 2015 - 12:42 PM
salut.unul dintre avioanele mele preferate pe care am avut ocazia sa-l termin zilele astea.despre kit in sine ,hai sa zicem ca in viata asta clar ca nu o sa mai vreau sa am de a face cu asa ceva.practic nimic nu se potriveste,este un chin de la cap la coada.cockpit-ul a primit niste centuri home made in si pe la jambe conductele sistemului de franare.decal-urile sunt o combinatie din cutia cu surplusuri.in rest ca si forma si acuratete arata bine.asta a iesit.
Postat 12 December 2015 - 04:08 PM
Bravo. Frumos. L-ai scos mai mult decât onorabil, mai ales dacă ținem cont de ceea ce spuneai în deschidere.
A8/R2 "8 Negru" pe aerodromul de la Dreux/Franța,în vara lui "44.
Ca ...hai să spun o curiozitate: asul Unterofizzier Willi Maximowitz...după nume nu prea părea arian.
A8/R2 "8 Negru" pe aerodromul de la Dreux/Franța,în vara lui "44.
Ca ...hai să spun o curiozitate: asul Unterofizzier Willi Maximowitz...după nume nu prea părea arian.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 12 December 2015 - 04:08 PM
Postat 12 December 2015 - 07:48 PM
Unul din vanatorii mei preferati. Imi place.
Mi se pare mie sau pe intradosul aripilor, tunul din stanga nu prea are continuitate din baia trenului de aterizare la iesirea din aripa?
Longinus, nici Walther Novotny sau Joachim Marseille nu prea aveau nume de ariani
Mi se pare mie sau pe intradosul aripilor, tunul din stanga nu prea are continuitate din baia trenului de aterizare la iesirea din aripa?
Longinus, nici Walther Novotny sau Joachim Marseille nu prea aveau nume de ariani
Aceasta postare a fost editata de Teo: 12 December 2015 - 07:48 PM
Postat 14 December 2015 - 10:30 AM
Multumesc.Teo asa e dar este usor de remediat.Aur ai dreptate dar pana la urma este o chestiune de gust.oricum din pozele cu respectivul avion reiese ca era destul de bine intretinut.Tibi nu am sters niturile doar ca nu se prea vad bine in poze.la fel nici anumite efecte de uzura.sunt poze facute cu telefonul asa ca.....
Postat 14 December 2015 - 05:34 PM
Ador Focke Wulf-ul 190 . Ți-a ieșit bine . Antena depindea de tipul de cupolă :
Cupola dreaptă ( timpurie ) avea un sistem de scripeți/arcuri care ținea întinsă antena indiferent de poziția cupolei .
Cupola tîrzie ( A-8, D,F-8...) nu mai avea sistemul de scripeți . Deci este corect așa cum ai făcut-o tu .
Succes !
Cupola dreaptă ( timpurie ) avea un sistem de scripeți/arcuri care ținea întinsă antena indiferent de poziția cupolei .
Cupola tîrzie ( A-8, D,F-8...) nu mai avea sistemul de scripeți . Deci este corect așa cum ai făcut-o tu .
Succes !
Aceasta postare a fost editata de dakian67: 14 December 2015 - 05:35 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1