Va prezint aici o ultima realizare ... un Pak-40 cu un soldat roman alaturi.
Pak-ul, un kit frumos de la Zvezda, finut injectat, usor de montat ... o mare placere sa-l asamblez. Din curiozitate, nu c-ar fi fost nevoie, am schimbat teava cu una din metal de la RB Model, intradevar arata mai bine insa si cea din plastic data in kit arata bine. La cea metalica un singur dezavantaj am gasit, fiind metalica e mai grea ca cea din plastic si se schimba centru de greutate a machetei asamblate, astfel macheta asezata pe o suprafata plana tinde sa cada rezemata pe teava, in cazul de fata eu am lipit tot ansamblu de placa de expunere astfel nu am probleme. Munitia este tot din metal de la RB Model.
Figurina este una din cele patru figurine din setul Romanian Infantry de la Zvezda, la care i-am schimbat bratele, luate de la alte seturi de figurine Zvezda, cu ceva taieri, piliri, potriviri ... s-au asezat bine pentru pozitia dorita. Este prima figurina la care am lucrat vreodata, asamblat sau/si vopsit. Mereu am vrut sa fac una da n-am avut curaj pana acum, probabil si datorita superbului set oferit de Zvezda am prins curaj... sper ca urmatoarele sa iasa mai bine.
Pusca, un Mauser, tot de prin seturile Zvezda este.
Pagina 1 din 1
Pak 40 Zvezda 1/72
Arata acest topic
Pagina 1 din 1