Cei care imbina placerea cu un moment de relaxare sint bineveniti in data de 19.12.2015,incepind cu ora 11:30,la HB Bistro, str Matasari,nr 49.
Masa de sfirsit de an va fi imbelsugata cu tot ce ne dorim.
Tombola va face parte din petrecerea noastra alaturi de alte surprize.
Sarbatori fericite si numai bine tuturor!
Pagina 1 din 1
intilnirea lunii decembrie la HB Bistro
Postat 12 December 2015 - 07:27 PM
Salut prieteni,Ultima întâlnire din an se apropie.Din fericire Mos Crăciun exista si cred ca a primit si lista mea cu machete pentru Pomul de Crăciun.Aștept cu nerăbdare întâlnirea noastră de la HB Bistro, sa petrecem împreuna si sa ciocnim un pahar de vin .Macheta pentru tombola este greu de ales, am foarte multe.
Cu stimaTTD
Cu stimaTTD
Postat 15 December 2015 - 11:17 AM
TTD, la 12 December 2015 - 07:27 PM, a spus:
Salut prieteni,Ultima întâlnire din an se apropie.Din fericire Mos Crăciun exista si cred ca a primit si lista mea cu machete pentru Pomul de Crăciun.Aștept cu nerăbdare întâlnirea noastră de la HB Bistro, sa petrecem împreuna si sa ciocnim un pahar de vin .Macheta pentru tombola este greu de ales, am foarte multe.
Cu stimaTTD
Cu stimaTTD
Salut,
Pai daca-i asa greu de ales, eu zic sa le aduci pe toate... Abia astept sa ne-intalnim, si intr-adevar, macar din punct de vedere modelistic, Mosul exista...
Toate bune!
Postat 21 December 2015 - 10:41 AM
Salut prieteni,
A mai trecut un an (sper eu modelistic), si am ajuns si la ultima intalnire. Iata deci cateva poze:
N-am prezentat machete (in afara celor din tombola), ne-am prezentat doar noi...
Uram cu aceasta ocazie utilizatorilor acestui forum un Craciun Fericit si un An Nou cu Bucurie si multe impliniri!
A mai trecut un an (sper eu modelistic), si am ajuns si la ultima intalnire. Iata deci cateva poze:
N-am prezentat machete (in afara celor din tombola), ne-am prezentat doar noi...
Uram cu aceasta ocazie utilizatorilor acestui forum un Craciun Fericit si un An Nou cu Bucurie si multe impliniri!
Aceasta postare a fost editata de LiviuM: 21 December 2015 - 10:49 AM
Postat 28 December 2015 - 06:33 PM
La multi ani prieteni !
Ultima intalnire din an a fost minunata dar ca de fiecare data a trecut prea repede.
Pentru albumul cu amintiri cateva fotografii de la inceputul intalnirii noastre.
Cateva zile ne mai despart pana la inceperea noului an si urez tuturor membrilor si cititorilor forumului Cartula
un an nou cu multa sanatate si cat mai multe satisfactii in pasiunile noastre modelistice.
Ultima intalnire din an a fost minunata dar ca de fiecare data a trecut prea repede.
Pentru albumul cu amintiri cateva fotografii de la inceputul intalnirii noastre.
Cateva zile ne mai despart pana la inceperea noului an si urez tuturor membrilor si cititorilor forumului Cartula
un an nou cu multa sanatate si cat mai multe satisfactii in pasiunile noastre modelistice.
- ← Bucuresti - ultima intalnire din 2015
- Evenimente & expozitii
- intinirea lunii ianuaria la HB Bistro →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1