Sincer, dumnealui nu era în plan, aveam alte urgenţe. Dar la Salonul BD m-am trezit "agăţat" de un amic care, musai, vroia să plece cu o figurină, pictată/nepictată. Cum reputaţia mea nu permitea aşa ofensă să plece clientul cu onoarea nereperată, recte figurina nepictată, a rămas să-i fac musai niscaiva tonuri. Şi iată-mă reîntorcându-mă la EK Castings-uri, pentru că pe acesta îl ochise.
După ce m-am tot documentat, de data aceasta n-am avut noroc să dau de un personaj istoric mai autentic, aşa că am trecut la o reprezentare relativ ok.
Totul este lucrat cu acrilice, inclusiv seria nouă de Game Air de la Vallejo, pe care o recomand.
Cămaşa de zale şi coiful cu Vallejo NAtural Steel,lumini cu Chrome, lumini extreme, anumite puncte, cu Metal Medium.
Tunica portocalie cu un amestec de Game Air Scarlet Red+ Model Color Light Orange, am deschis cu amestec în care am pus treptat Model Color Flat Yellow, lumini extreme, un portocaliu deschis în care am tot adăugat acel Flat Yellow.
Niscaiva pigmenţi tot de la Vallejo (Natural Umber, Dark Red Ocre şi Light Yellow Ocre) şi un Dark Earth de la AK, folosiţi pentru umbrele de la falduri (Vallejo Natural Umber+ AK 081 Dark Earth), prăfuirea scutului (AK Dark Earth+Vallejo Light Yellow, Dark Red Ocre+Natural Umber).
Cu cerneluri de la Vallejo (72094 Black si 72088 Blue) am subliniat adânciturile de la coif, zale, bumbul metalic al scutului, iar cu un amestec de 73201 Black Wash şi 73.200 Sepia Shade m-am jucat pe scut, unele degradeuri, sublinierea demarcaţiilor dintre diferite zone.
Cam ce am reuşit să fac până acum.
Să aveţi spor şi
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 01 December 2015 - 01:41 AM