Am avut parte de o ocazie mai specială, respectiv, împreună cu Bogdan (b00gie), am fost invitat la Salonul Naţional de Bandă Desenată de la Craiova, 20-22 noiembrie, în ambianţa plăcută de la Alliance Française. "Misiunea" noastră: să vorbim vreo 30-40 de minute despre modelismul static şi universul figurinelor, başca niscaiva demonstraţii în direct. Dacă mica noastră prelegere a devenit ditai conferinţa de 45 de minute, în schimb, prinşi cu răspunsuri la întrebările curioşilor, mai mari sau mai mici, vizavi de display-ul nostru, n-am apucat să mai modelim mare brânză.
Multă, multă lume bună din Cluj, Bucureşti, Timişoara, Sibiu, invitaţi speciali din Serbia, o grămadă de noutăţi, cărţi, albume, reviste. Ne-am reîntâlnit cu maestrul Puiu Manu, sunt realmente impresionat de desenele dânsului. Am văzut planşele originale, de la "Ioniţă Tunsu" şi "Istoria e cea mai frumoasă poveste", incredibil ce personaje, dinamică a mişcării, am putut vedea!. Am fost copleşiţi de interesul manifestat faţă de universul figurinelor, faţă de lucrările noastre, deşi atât Bogdan, cât şi eu suntem doar nişte debutanţi. Suntem foarte recunoscători că am participat la un astfel de eveniment şi bucuroşi dacă am putut trezi interesul participanţilor faţă de hobby-ul nostru. Calde mulţumiri lui Dodo Niţă, amfitrion recunoscut, lui Bogdan Ciocanea, organizatorul acestui eveniment, pentru invitaţie, prietenie şi calda deschidere arătată!
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 22 November 2015 - 11:23 PM