Opel Olimpia - am gasit-o pe strada
Postat 28 August 2006 - 10:31 PM
Interesant ca se mai ocupa cineva si de restaurari.
Dupa cit am vazut, repede, modelul pare ciudat : masca radiatorului si linia capotei. Nu vorbesc de bara protectie fata, se vede ca a fost luata de la alta masina.
Opel Olimpia a luat parte cu succes la razboi. Am sa caut printre foto si sa pun citeva din perioada.
Dupa cit am vazut, repede, modelul pare ciudat : masca radiatorului si linia capotei. Nu vorbesc de bara protectie fata, se vede ca a fost luata de la alta masina.
Opel Olimpia a luat parte cu succes la razboi. Am sa caut printre foto si sa pun citeva din perioada.
Postat 29 August 2006 - 09:28 AM
http://www.autogalle....ru/opela35.htm
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 29 August 2006 - 09:33 AM
Postat 30 August 2006 - 12:23 PM
Varianta aceasta de Olimpia a fost fabricata inainte de razboi.
Mai exista o varianta de dupa razboi, care mie imi place sincer mai mult.Se numeste Olimpia Rekord.Am un unchi care detine asa ceva.Masina e superba, mai ales grila fata care arata ca niste dinti de balena.
Mai exista o varianta de dupa razboi, care mie imi place sincer mai mult.Se numeste Olimpia Rekord.Am un unchi care detine asa ceva.Masina e superba, mai ales grila fata care arata ca niste dinti de balena.
Postat 30 August 2006 - 12:35 PM
de fapt nu e nici una nici alta... daca va uitati cu atentie si la capota motor care pare postbelica e OK! MAsca cica ar fi de Kadett
DAR...aripile fata au niste fante verticale care nu le-am regasit in nici una din pozele voastre...
Deci ce e pana la urma ???
DAR...aripile fata au niste fante verticale care nu le-am regasit in nici una din pozele voastre...
Deci ce e pana la urma ???