Expo Vaslui 2006
Postat 28 August 2006 - 06:21 PM
asta asi fi vrut sa spun si eu,dar parca mi-era nu stiu cum,
crios a fost si baza si virful si extremitatile,ela fost sufletul,liantul de legatura,si sa o spun si pe cea dreapta,timpul petrecut impreuna cu el,si ziua si noaptea (in paturi separate fireste) a insemnat pentru mine un capital modelistic enorm,
crios a fost si baza si virful si extremitatile,ela fost sufletul,liantul de legatura,si sa o spun si pe cea dreapta,timpul petrecut impreuna cu el,si ziua si noaptea (in paturi separate fireste) a insemnat pentru mine un capital modelistic enorm,
Postat 20 September 2006 - 08:36 AM
Felicitari pentru reusita, am un mare regret ca n-au fost prezentate si machete de umplutura dar pe viitor sper sa rezolv acest aspect. Abea acum am gasit postarea via Walkarounds Vaslui si ma gandesc : Acest lucru putea fi prevenit daca moderatorul nu-si negrija atributiunile (postare Vaslui la Noutati) in favoarea plimbarilor prin tara
BIS! BIS!
BIS! BIS!
Postat 20 September 2006 - 02:41 PM
Foarte frumos.
Multumesc Crios pentru disponibilitate. Multumesc si celorlalti pentru acelasi lucru.
Multumesc celor de la Muzeul din Vaslui ca au inteles ca daca ne ofera o sala de expunere nu o sa fie considerati ridicoli....Foarte frumos si cu lumini aprinse muzeul .
Multumesc tuturor expozantilor care au suplinit lipsa multora mai puturosi (v-ati prins ca mi-a placut sa stau in vizuina mea fara prea multa bataie de cap)
Frumos fotoreportaj si Walkaround (mai frumos ca ala facut de personalul de la Muzeul Militar din B)
Crios m-ai omorat cu diorama aia cu copacul uscat....
Alex-Pi, tot mai ai Triebflugel-ul ala ?! Pun eu mana pe el odata si odata (of !).
Multumesc Crios pentru disponibilitate. Multumesc si celorlalti pentru acelasi lucru.
Multumesc celor de la Muzeul din Vaslui ca au inteles ca daca ne ofera o sala de expunere nu o sa fie considerati ridicoli....Foarte frumos si cu lumini aprinse muzeul .
Multumesc tuturor expozantilor care au suplinit lipsa multora mai puturosi (v-ati prins ca mi-a placut sa stau in vizuina mea fara prea multa bataie de cap)
Frumos fotoreportaj si Walkaround (mai frumos ca ala facut de personalul de la Muzeul Militar din B)
Crios m-ai omorat cu diorama aia cu copacul uscat....
Alex-Pi, tot mai ai Triebflugel-ul ala ?! Pun eu mana pe el odata si odata (of !).
Postat 21 September 2006 - 10:20 AM
Nu, doamne fereste. Fiecare face ce vrea, iar chestia cu modelismul poate fi o meserie foarte frumoasa si chiar banoasa. Nu stiu daca si la noi in tara, dar pe afara sunt destui tipi care traiesc chiar bine din aceasta meserie. Eu insa, prefer sa le construiesc pentru mine si sa le pastrez in colectie. Imi pare rau ca s-a inteles altfel