Forum Machete,Modelism,Hobby: Black Pearl ( Perla Neagra ) - 100 % lucrata manual - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Black Pearl ( Perla Neagra ) - 100 % lucrata manual

#61 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 204
  • Inregistrat: 14-December 13
  • Interests:Modelism ( marina, feroviar, auto ) si in special lucrari din bete de chibrit

Postat 16 December 2015 - 06:48 PM

santierul e in toi :) lucrul continua la balustrade

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_santier1.jpg
  • Imagine atasata: forum_santier2.jpg
  • Imagine atasata: forum_santier3.jpg

Aceasta postare a fost editata de DragonAthus: 16 December 2015 - 07:05 PM

#62 Useril este offline   costeo 

• Membru senior
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 26-January 15

Postat 16 December 2015 - 09:11 PM

Mi-a venit o idee incredibila! Nu stiu daca mai poti face ceva acum, sper sa incerci si sa reusesti... sau poate fi o idee pentru alt proiect.... cate un led in gaurile tevilor fiecarui tun si un mic circuit electronic, sunt multi care te pot sfatui cum sa-l faci, care sa sugereze o salva laterala! Inchipuieste-ti tunurile de la "prova" la "pupa", sau viceversa, dezlantuind iadul asupra corabiilor dusmane! Asta da unicat mondial!

#63 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior
  • Interests:Modelism ( marina, feroviar, auto ) si in special lucrari din bete de chibrit

Postat 16 December 2015 - 09:40 PM

Vezi postareacosteo, la 16 December 2015 - 09:11 PM, a spus:

Mi-a venit o idee incredibila! Nu stiu daca mai poti face ceva acum, sper sa incerci si sa reusesti... sau poate fi o idee pentru alt proiect.... cate un led in gaurile tevilor fiecarui tun si un mic circuit electronic, sunt multi care te pot sfatui cum sa-l faci, care sa sugereze o salva laterala! Inchipuieste-ti tunurile de la "prova" la "pupa", sau viceversa, dezlantuind iadul asupra corabiilor dusmane! Asta da unicat mondial!

uuuuu....da...chiar ca... numai ca acum e prea tarziu pt a mai putea modifica ceva in acele zone... ma gandisem inital la inceput de proiect sa fac sa fie lumini la fiecare teava de tun...dar am stat si am gandit-o ca prea ar iesi pom de craciun si nu avea rost :)
in orice caz la electronica / circuite...chiar sunt prastie.

da ce sa zic...e o idee data naibii, care mie mi se pare complicata :p dar e bine de stiut.

aahhh PS: referitor la chestii UNICATE....eu am de gand sa fac la a mea un sistem... actionat manual cei drept.. pentru a ridica sau cobora panzele corabiei. :) - pt fiecare panza in parte.

Aceasta postare a fost editata de DragonAthus: 16 December 2015 - 09:43 PM

#64 Useril este offline   costeo 

• Membru senior

Postat 16 December 2015 - 09:57 PM

Excelenta idee... tinand cont de sistemul inovativ aplicat la lucrarea ta trecuta, Golden Hind, poti aplica sistemul de la jaluzelele de pe vremuri, nu cred ca-ti va fi prea greu sa o duci la capat!

#65 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 16 December 2015 - 10:10 PM

Vezi postareacosteo, la 16 December 2015 - 09:57 PM, a spus:

Excelenta idee... tinand cont de sistemul inovativ aplicat la lucrarea ta trecuta, Golden Hind, poti aplica sistemul de la jaluzelele de pe vremuri, nu cred ca-ti va fi prea greu sa o duci la capat!

uuuu golden hindul meu eheee... prima lucrare in acest domeniu al modelismului.....nu pot sa zic decat ca black pearl-ul aceasta nu se compara deloc cu Golden-ul acela, se vad diferente mari de tehnici :) dar referitor la commentul tau DA, pai cam asa ma si gandeam sa fie ceva de genu, un fel de.... bine momentan nu am ajuns la panze... cel mai bine vad atunci la fata locului ce si cum, dar sunt sigur ca nimeni nu a mai facut asa ceva nicaieri in lume...cu panzele ;)

oricum faza cu luminitele la mine a fost mereu in cap la orice "productie" ca eu ma ocup si cu alte chestii hand made iar acestea de multe ori pot face diferenta.... mai ales cand dau viata in ambianta unei incaperi :)

#66 Useril este offline   costeo 

• Membru senior

Postat 16 December 2015 - 10:22 PM

da, da... ambianta unei incaperi, asta e ideea..... va fi unicat cu siguranta!

#67 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 16 December 2015 - 10:35 PM

Vezi postareacosteo, la 16 December 2015 - 10:22 PM, a spus:

da, da... ambianta unei incaperi, asta e ideea..... va fi unicat cu siguranta!

asta garantez....tinand cont de micile upgrade-uri sa zic asa de felinare suplimentare pe la punti pe acolo...
bine faza e ca la stadiul actual nu sunt inca decat niste simple beculete...ele vor fi...cumva incorporate ( ca si cum ar parea ingropate - o sa se vada ) in balustrazi pentru un efect mai intens..adica nu doar sa fie asa pozitionate si gata.
hai sa mai ofer o mica alta stire de chestie UNICATA la aceasta macheta...acolo unde va fi balconasul pe spate...interiorul acestuia va fi decorat cu masa, ceas perete - desi nu stiu dc in perioada aia erau asa - ceva cufere comori, scaunele, cescute, sticle, ceainice...ma rog una alta ce tine de interioare.. bine inteles acompaniate si de lumini -asta e clar :))

dar..as mai fi facut si altfel usitele sa se deschida cele de pe puntea principala cele care dau inspre balconas si acolo as fi facut la fel incaperea cum trebuie...insa problema e ca in acea zona e cam toata cablaria depozitata si de acolo se ramifica peste tot.
mai vroiam eu si alte upgradeuri gen...grilajele sa se poata deschide in lateral....dar in orice caz ma limitez la ce am stabilit si voi face...consider ca e de ajuns... cei mult strica.

toate astea se vor vedea la momentul respectiv...inca mai am o "tona" de munca.

oricum multam fain ca ma urmaresti si ca purtam conversatii,.. aduci idei una alta... tot respectul.

Aceasta postare a fost editata de DragonAthus: 16 December 2015 - 10:37 PM

#68 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 19 December 2015 - 09:48 PM

Piese, piese, piesisoare :) facute de mine... ma rog nu doar acestea... tot Black Pearl-ul e lucrat manual fara a se folosi nici un kit de asamblare.
Mai sunt mici modificari / retusuri pe ici pe colo... dar alea la montaj :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_piesecol.jpg

#69 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 20 December 2015 - 10:35 AM

Si uite asa ne prezentam in momentul de fata Imagine postata

( lucrarea fiind in continuare in desfasurare )

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_defata1.jpg
  • Imagine atasata: forum_defata2.jpg
  • Imagine atasata: forum_defata3.jpg

Aceasta postare a fost editata de DragonAthus: 20 December 2015 - 10:36 AM

#70 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 20 December 2015 - 04:33 PM

un pic de lucru pe la prova... nu-i gata inca

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_deblog1.jpg
  • Imagine atasata: forum_deblog2.jpg

#71 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 23 December 2015 - 09:52 PM

Un pic de trebaluiala pe la prova asa ca inainte de Craciun
PS: stiu ca mai sunt locuri unde mai tre ceva vopsea neagra...insa le rezolv pana la finele lucrarii.

Vreau sa va urez pe aceasta cale un Craciun Fericit si un An Nou cu bucurii.
Numai bine tuturor.

Ne reauzim in curand.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_prova1.jpg
  • Imagine atasata: forum_prova2.jpg
  • Imagine atasata: forum_prova3.jpg

Aceasta postare a fost editata de DragonAthus: 23 December 2015 - 09:56 PM

#72 Useril este offline   asterix 

• Membru deplin
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 13-October 14

Postat 24 December 2015 - 02:00 PM

Ca observatie, mie personal imi place dar cu vopseaua aia pare un pic prea lucioasa , vorba cuiva de aici , o corabie e lucioasa doar cand e uda , in rest te felicit pt. imaginatie si rabdare,bravo ! Eu am inceput cu S.I.B.-ul si am ajuns sa fac din el un fel de Perla Neagra deci doar o parte de creatie proprie

Aceasta postare a fost editata de asterix: 24 December 2015 - 02:01 PM

#73 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 24 December 2015 - 02:56 PM

Vezi postareaasterix, la 24 December 2015 - 02:00 PM, a spus:

Ca observatie, mie personal imi place dar cu vopseaua aia pare un pic prea lucioasa , vorba cuiva de aici , o corabie e lucioasa doar cand e uda , in rest te felicit pt. imaginatie si rabdare,bravo ! Eu am inceput cu S.I.B.-ul si am ajuns sa fac din el un fel de Perla Neagra deci doar o parte de creatie proprie

nu e nici o problema...ma bucur cand cineva imi atrage atentia asupra anumitor lucruri...am observat si eu ca in poze pare mai "uda", dar adevarul e.. ca in realitate nu e deloc asa...desi eu cam pun prea multa lumina cand fac pozele, adica ma rog stau cu o veioza f aproape:)) faza e ca telefonul meu nu e asa de performant si calitativ in a face poze.

in orice caz....promit ca la urmatoarele poze...nu va mai exista acel luciu asa de strident...am sa fac pozele altfel.

multam fain de comentariu...si felicitari pt SIB-ul tau creatie proprie...chiar as vrea si eu daca nu te superi sa vad ce a iesit, ai un link ceva?

PS: poze de la fata locului...ce pot sa zic...are un pic de luciu si vopseaua - faza e ca e am dat si un strat de lac... doar la interior gen sipcile alea de jos si patratele acelea maro inclusiv lemnaria pe care sunt puse ... insa la final o sa se uniformizeze cu totul dupa ce o lacuiesc complet.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_provanat.jpg
  • Imagine atasata: forum_provanat2.jpg

#74 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 29 December 2015 - 10:43 AM

ceva trebusoara si pe la corabie... balconetul in actiune... dar inca mai e de lucru :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_balconet1.jpg
  • Imagine atasata: forum_balconet2.jpg
  • Imagine atasata: forum_balconet3.jpg

#75 Useril este offline   asterix 

• Membru deplin

Postat 02 January 2016 - 01:22 PM

O sa-ti trimit un link dar abia am terminat balconul de inchis si acum lucrez la partea din fata a navei care este un update la SIB nu Perla Neagra ca ta . Am mai postat aici http://www.cartula.r.../page__st__6800 si de atunci n-am adaugat multe imbunatatiri

#76 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 12 January 2016 - 03:39 PM

salutare prieteni...scuze pentru lipsa de activitate in acest topic...dar am luat o scurta pauza pentru finalizarea unui nou proiect - cel cu suportul betigase parfumate sub forma de barcuta - o sa atasez si o poza cu el finalizat.

cat despre perla mea.. deasemenea am venit cu 2 poze si ceva lucru...nu mult...dar e ceva :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_cont1.jpg
  • Imagine atasata: forum_cont2.jpg
  • Imagine atasata: forum_sup11.jpg

#77 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 16 January 2016 - 03:05 PM

treaba continua...si am sa va prezint acum ceva inceputuri...de la asa ceva plec..iar in timp in viitoare postari o sa vedeti unde se ajunge

pana una alta am dat startul si la ancore, un pic de modificari si ceva aspect in interiorul balconasului...dar vor mai fi multe altele...beculetele vor si ele acoperite cu felinare specifice...deasemenea se continua lucrul la puntea finala de sus care va duce ulterior la montarea felinarelelor cele mari din spate.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_i1.jpg
  • Imagine atasata: forum_i2.jpg
  • Imagine atasata: forum_i3.jpg

#78 Useril este offline   asterix 

• Membru deplin

Postat 17 January 2016 - 09:46 AM

Sigur o sa arate bine la final cu luminile aprinse. Imi plac scaunele din balcon doar ca, din ce am vazut eu prin filme, balconul era o extensie a camerei capitanului nu o terasa de iesit la tigara . Nu inteleg cum de te misti asa repede cu lucrarea, eu abia mai pun cate un batz pe saptamana pe ea :)

#79 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 17 January 2016 - 11:10 AM

Vezi postareaasterix, la 17 January 2016 - 09:46 AM, a spus:

Sigur o sa arate bine la final cu luminile aprinse. Imi plac scaunele din balcon doar ca, din ce am vazut eu prin filme, balconul era o extensie a camerei capitanului nu o terasa de iesit la tigara . Nu inteleg cum de te misti asa repede cu lucrarea, eu abia mai pun cate un batz pe saptamana pe ea :)

hmm ma misc repede? eu consider ca nu...dar sa zicem.
ehh stiu ca balconasul este o extensie a camerei capitanului...DAR..avand in vedere ca am cabluri acolo unde este inchis...caci altfel as fi facut camera complet sa se vada interiorul ei....nu am avut ce face decat sa ornez balconasul...inca nu e terminat vor mai exista "chestii" in el. e cam inghesuiala pacolo...dar merge :)

m-am uitat si la linkul care mi l-ai trimis...nu-i rau....pacat ca nu e dedicat in totatlitate doar pe lucrarea ta...era bine ca mai schimbam pareri una alta.

#80 Useril este offline   DragonAthus 

• Membru senior

Postat 17 January 2016 - 12:32 PM

acum se lucreaza putin si la mobilitate :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: forum_mobilitate.jpg

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul