Black Pearl ( Perla Neagra ) - 100 % lucrata manual
Postat 10 December 2015 - 07:15 PM
All right... treaba continua... si merg mai departe... m-am apucat de "captusirea" puntilor :) si de pregatirea/scoaterea cablurilor luminilor felinarelor.
scandurele, scandurele si scandurici :)
Bine inteles ca dupa ce acest proces se incheie voi trece la slefuire si lacuire.
Tineti aproape :)
Lucrare HANDMADE 100 la suta ! Originala / UNICAT in lume.
scandurele, scandurele si scandurici :)
Bine inteles ca dupa ce acest proces se incheie voi trece la slefuire si lacuire.
Tineti aproape :)
Lucrare HANDMADE 100 la suta ! Originala / UNICAT in lume.
Postat 11 December 2015 - 10:14 PM
multumesc... dar e abia la incept acea zona...si din pacate fiindca predomina mai mult negrul pe acolo , eu neavand un aparat foto performant pentru a evidentia..ceea ce se vede cu ochiul liber.
dar e bine si asa, nu ma plang.
oricum nu ma las si voi face ca toata corabia sa citez: "le intreaca pe toate"
dar e bine si asa, nu ma plang.
oricum nu ma las si voi face ca toata corabia sa citez: "le intreaca pe toate"
Postat 11 December 2015 - 10:25 PM
Postat 11 December 2015 - 10:59 PM
Postat 15 December 2015 - 02:10 AM
Partea mai "sofisticata" este ca la o lucrare 100 % hand made trebuie sa iti faci singur fiecare piesa in parte, si e al naibii de greu cei drept ... dar aici este adevarata arta care duce in final la o capodopera unicat iar cand o termini... hehe... satisfactia e maxima.
( insir mai jos cateva poze cu ceva piese viitoare care...vor ocupa loc pe undeva pe la macheta... cred ca unele se ghicesc usor care ce si cum isi au rostul )
( insir mai jos cateva poze cu ceva piese viitoare care...vor ocupa loc pe undeva pe la macheta... cred ca unele se ghicesc usor care ce si cum isi au rostul )
Postat 15 December 2015 - 07:18 PM
Migalos ce faci.
Felicitari!
Incearca sa micsorezi intensitatea luminii ca nu opait/lampa cu seu nu avea 150 W.
Cand fac poze cu becuri aprinse nu fac intuneric complet si folosesc o lumina data de un bec ce nu lumineaza direct.
Efectul este mai mult decat interesant
Mai tarziu am aflat ca obiectivul aparatului trebuie indreptat oriunde numai spre sursa de lumina nu.
Spoor!
Felicitari!
Incearca sa micsorezi intensitatea luminii ca nu opait/lampa cu seu nu avea 150 W.
Cand fac poze cu becuri aprinse nu fac intuneric complet si folosesc o lumina data de un bec ce nu lumineaza direct.
Efectul este mai mult decat interesant
Mai tarziu am aflat ca obiectivul aparatului trebuie indreptat oriunde numai spre sursa de lumina nu.
Spoor!
Postat 15 December 2015 - 07:29 PM
wooow.... arata f. f bine si lucrarea ta. felicitari
cat despre puterea luminitelor mele...asta nu e nici o problema..le pot alimenta la ce voltaj doresc mai mare, mai mic ..depinde de caz de situatie...
dar..ca sa iasa fix ca ale tale...sa nu lumineze asa intens...daca le pun la 3V e exact ce trebuie.
eu oricum acum fac poze doar asa pentru a arata evolutia lucrarii in sine... la final voi incerca sa fac ceva poze mai profi.
ps: o sa tin cont de recomandari si in viitoarea postare am sa le setez la o intensitate ceva mai mica... sa vedem cum da atunci :)
multam
cat despre puterea luminitelor mele...asta nu e nici o problema..le pot alimenta la ce voltaj doresc mai mare, mai mic ..depinde de caz de situatie...
dar..ca sa iasa fix ca ale tale...sa nu lumineze asa intens...daca le pun la 3V e exact ce trebuie.
eu oricum acum fac poze doar asa pentru a arata evolutia lucrarii in sine... la final voi incerca sa fac ceva poze mai profi.
ps: o sa tin cont de recomandari si in viitoarea postare am sa le setez la o intensitate ceva mai mica... sa vedem cum da atunci :)
multam
Aceasta postare a fost editata de DragonAthus: 15 December 2015 - 07:29 PM
Postat 16 December 2015 - 03:05 PM
Urmand indrumarile/ sfaturile primite anterior am revenit cu poze.
Concentrati-va doar pe luminile felinarelor... restu' stiu, e in santier :)
Sunt la voltajul minim de 3V. ( oricum noaptea am sa le dau ceva mai mult voltaj circa 5V ca sa ofere o ambianta placuta, dar asta la finele proiectului )
Concentrati-va doar pe luminile felinarelor... restu' stiu, e in santier :)
Sunt la voltajul minim de 3V. ( oricum noaptea am sa le dau ceva mai mult voltaj circa 5V ca sa ofere o ambianta placuta, dar asta la finele proiectului )
- ← Linia de plutire (waterline)
- Marina
- Suport betigase parfumate/conuri sub forma de barcuta cu upgrade-uri →