Black Pearl ( Perla Neagra ) - 100 % lucrata manual
Postat 13 November 2015 - 12:59 PM
"treceti batalioane romane carpatii"
dupa circa 2 saptamani de lucru...la foc automat...am rezolvat si treaba cu tunurile corabiei.. deasemenea am adus ceva imbunatatiri si voi mai aduce pe parcurs ce lucrarea inainteaza... in cazul de fata este vorba de laditele pline ochi cu ghiulele :)
Sper sa va placa :)
dupa circa 2 saptamani de lucru...la foc automat...am rezolvat si treaba cu tunurile corabiei.. deasemenea am adus ceva imbunatatiri si voi mai aduce pe parcurs ce lucrarea inainteaza... in cazul de fata este vorba de laditele pline ochi cu ghiulele :)
Sper sa va placa :)
Postat 20 November 2015 - 04:58 PM
aaaa...inteleg acum...dar...nu am cum sa gauresc intreaga teava a tunului ( sorry nu dispun de aparatura speciala...tot ce am lucrat si mai lucrez este facut manual, complet cu unelte manuale, fara electricitate ).
fiecare tun poseda o mica gaura simbolica.
fiecare tun poseda o mica gaura simbolica.
Postat 22 November 2015 - 06:14 PM
iata asadar ca am reusit sa chituiesc si sa slefuiesc exteriorul corabiei...insa nu va ramane asa...urmeaza sa vin cu fasii de bambus, care vor imita si vor da aspectul de scandura.
deasemenea am pus si "carcasa" felinarelor din cala... ce vor putea fi vizibile pe la scaritele de coborare ori pe la grilaje.
deasemenea am pus si "carcasa" felinarelor din cala... ce vor putea fi vizibile pe la scaritele de coborare ori pe la grilaje.
Postat 26 November 2015 - 10:37 PM
DragonAthus, la 26 November 2015 - 02:08 AM, a spus:
un prim butoi de rom... ce parere aveti? merge nu? :D
Nu stiu daca in epoca erau ca al tau dar ma intreb de ce capacele sunt asa de inalte?
DragonAthus, la 26 November 2015 - 02:08 AM, a spus:
provizii serioase la corabioci (ROM de calitate - grog marinaresc)
se serveste in larg
se serveste in larg
In larg sau pe larg?
Spoor!
Postat 02 December 2015 - 11:11 PM
bun si cum am nevoie sa inaintez cu lucrarea m-am apucat deja sa fac suportul corabiei... ca deh ... fara el nu am cum merge mai departe cu constructia, adica cu ceea ce urmeaza sa fac de acum incolo si cu pozitia navei la care tre sa lucrez...
in fine... ideea e ca am sa postez o mica poza... cu ce am lucrat eu in aceste doua zile...nu-i terminat...mai am de facut cate ceva la el..dar per ansamblu ca sa zic asa.. e bine si se muleaza perfect la locul sau.
PS: e al naibii de solid. asta ca o mica paranteza, ca ceea ce am facut pana acum din black pearl...tot ce am construit si ati vazut in pozele precedente...vreau sa zic ca are o greutate de circa 2,8 kg... insa pe parcurs se va mai ingreuna...ca nah doar facem lucrare de calitate care este full option din LEMN.
am cam deviat dar...iata si poza suportului ...momentan...pana il voi termina definitiv :)
in fine... ideea e ca am sa postez o mica poza... cu ce am lucrat eu in aceste doua zile...nu-i terminat...mai am de facut cate ceva la el..dar per ansamblu ca sa zic asa.. e bine si se muleaza perfect la locul sau.
PS: e al naibii de solid. asta ca o mica paranteza, ca ceea ce am facut pana acum din black pearl...tot ce am construit si ati vazut in pozele precedente...vreau sa zic ca are o greutate de circa 2,8 kg... insa pe parcurs se va mai ingreuna...ca nah doar facem lucrare de calitate care este full option din LEMN.
am cam deviat dar...iata si poza suportului ...momentan...pana il voi termina definitiv :)
- ← Linia de plutire (waterline)
- Marina
- Suport betigase parfumate/conuri sub forma de barcuta cu upgrade-uri →