Black Pearl ( Perla Neagra ) - 100 % lucrata manual
Postat 11 October 2015 - 12:05 AM
Momentan nu e cine stie ce construit la ea.. doar 4 zile de munca. Pozele vor vorbi de la sine ( de fapt cum v-am obisnuit prezint evolutia machetei in fiecare zi de lucru - de la inceput pana la sfarsit ), pana in momentul de fata am reusit sa fac doar o punte interioara unde am atasat ceva luminite... ma rog cand se va inchide acolo zona...va fi lumina vizibila doar sub gratare sau la scarire de coborare sub punti.
Si da... corabia aceasta va avea lumini si in felinare ... va fi fain...plus ca se alimenteaza de la un trasformator...deci ADIO baterii. Acuma ca am mai evoluat un pic... sofisticam si constructia machetei facand-o mai practica.
Pana data viitoare ...adica maine..( de fapt chiar azi .. ca e trecut de 12 noaptea ) o sa revin cu a doua punte de jos finalizata si cu beculetele montate... sper.
Numai bine.
Postat 11 October 2015 - 06:13 PM
LDH, la 11 October 2015 - 05:31 PM, a spus:
Nu stiu ce leduri ai folosit dar cred ca cele cu lumina calda ar fi fost excelente.
Spoor!
chiar nu sunt puternice....dar in poza asa apar...insa..le pot da voltaj mai mic...sau mai mare...dupa caz...momentan sunt la 6 V... dar in orice caz astea sunt luminile de jos care cand o sa pun si puntea nu se vor mai vedea deloc...ci doar lumina lor pe la scarita de coborare sub punte sau pe la grilaje pe acolo.
am folosit beculete de la instalatia de pom de craciun :)... nu stiu daca sunt calde sau reci, cert este ca sunt exact ceea ce vroiam eu.
Postat 21 October 2015 - 12:21 PM
acum sa nu va speriati ca arata nu stiu cum cu acele betisoare care le montez pe ea... nu va ramane asa, dar decat sa inchid cu bucati de ladite sau alte lucruri, mie mi se pare mai convenabil asa, pentru ca acele bete ( care sunt din bambus ) se muleaza perfect pe corpul navei.
cum am mai spus nu va ramane asa, se va pune si kit de lemn, se va da un finisaj si abia peste toate acestea voi veni cu niste fasii de lemn care ii vor da forma finala cea de scanduri.
vroiam doar sa mai postez asa una alta, lucrarea este inca in curs nu o abandonez, asa ca stati aproape.
numai bine.
Postat 30 October 2015 - 04:29 PM
iata asadar cateva piese din componenta acestuia... nu va speriati nu sunt inca finalizate , mai urmeaza ceva sculpturi si mici retusuri, vopseli etc...
deasemenea voi veni cu o surpriza: in interiorul acestuia vor exista lumini, scaunele, masuta si elemente de decor.
stati pe faza...chestia e ca ...totusi mai dureaza cel putin o saptamana - doua pana sa fie READY.
Aceasta postare a fost editata de DragonAthus: 30 October 2015 - 04:30 PM
Postat 30 October 2015 - 06:23 PM
MR-JW, la 30 October 2015 - 04:32 PM, a spus:
nu este nici o iluzie optica...pur si simplu le-am construit eu sa se vada asa mai din interior...oricum nu sunt finalizate..mai am de facut retusuri si mici imbunatatiri.
Postat 30 October 2015 - 06:58 PM
ahab, la 30 October 2015 - 06:37 PM, a spus:
inteleg...stiu ca arata si urat asa...insa nu va ramane cum se vede..
o sa o chituiesc bine si o slefuiesc frumos..apoi pun fasii dinalea mai late de bambus.. ca sa arate ca scandurile...insa mai dureaza pana ajung acolo...
Postat 30 October 2015 - 10:41 PM
DragonAthus, la 30 October 2015 - 06:58 PM, a spus:
o sa o chituiesc bine si o slefuiesc frumos..apoi pun fasii dinalea mai late de bambus.. ca sa arate ca scandurile...insa mai dureaza pana ajung acolo...
Scuze ma refeream la coca
Postat 31 October 2015 - 01:57 AM
ma rog pozele nu sunt de asa buna calitate, nu dispun de aparat performant , dar referitor la coca...se aranjeaza si va arata altfel... stiu ca acum pare mai cum nu trebuie...dar nu va ramane asa, veti vedea.
numai ca o sa imi cam ia ceva timp, ca am de aranjat si firele felinarelor suplimentare care se vor afla pe punti.
- ← Linia de plutire (waterline)
- Marina
- Suport betigase parfumate/conuri sub forma de barcuta cu upgrade-uri →