![:p](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/blum.gif)
Black Pearl ( Perla Neagra ) - 100 % lucrata manual
Postat 10 December 2015 - 07:15 PM
All right... treaba continua... si merg mai departe... m-am apucat de "captusirea" puntilor :) si de pregatirea/scoaterea cablurilor luminilor felinarelor.
scandurele, scandurele si scandurici :)
Bine inteles ca dupa ce acest proces se incheie voi trece la slefuire si lacuire.
Tineti aproape :)
Lucrare HANDMADE 100 la suta ! Originala / UNICAT in lume.
scandurele, scandurele si scandurici :)
Bine inteles ca dupa ce acest proces se incheie voi trece la slefuire si lacuire.
Tineti aproape :)
Lucrare HANDMADE 100 la suta ! Originala / UNICAT in lume.
Postat 11 December 2015 - 10:14 PM
multumesc... dar e abia la incept acea zona...si din pacate fiindca predomina mai mult negrul pe acolo , eu neavand un aparat foto performant pentru a evidentia..ceea ce se vede cu ochiul liber.
dar e bine si asa, nu ma plang.
oricum nu ma las si voi face ca toata corabia sa citez: "le intreaca pe toate"
dar e bine si asa, nu ma plang.
oricum nu ma las si voi face ca toata corabia sa citez: "le intreaca pe toate"
Postat 11 December 2015 - 10:25 PM
Postat 11 December 2015 - 10:59 PM
Postat 15 December 2015 - 02:10 AM
Partea mai "sofisticata" este ca la o lucrare 100 % hand made trebuie sa iti faci singur fiecare piesa in parte, si e al naibii de greu cei drept ... dar aici este adevarata arta care duce in final la o capodopera unicat iar cand o termini... hehe... satisfactia e maxima.
( insir mai jos cateva poze cu ceva piese viitoare care...vor ocupa loc pe undeva pe la macheta... cred ca unele se ghicesc usor care ce si cum isi au rostul )
( insir mai jos cateva poze cu ceva piese viitoare care...vor ocupa loc pe undeva pe la macheta... cred ca unele se ghicesc usor care ce si cum isi au rostul )
Postat 15 December 2015 - 07:18 PM
Migalos ce faci.
Felicitari!
Incearca sa micsorezi intensitatea luminii ca nu opait/lampa cu seu nu avea 150 W.
Cand fac poze cu becuri aprinse nu fac intuneric complet si folosesc o lumina data de un bec ce nu lumineaza direct.
Efectul este mai mult decat interesant
![Imagine postata](http://i291.photobucket.com/albums/ll298/indiracojocaru/Macheta%203%20x%202%20m%202011/04_11_2011/Sonde/IMG_7366.jpg)
![Imagine postata](http://i291.photobucket.com/albums/ll298/indiracojocaru/04_01_2011/Petrolier/Petro%20noaptea/IMG_7324.jpg)
Mai tarziu am aflat ca obiectivul aparatului trebuie indreptat oriunde numai spre sursa de lumina nu.
Spoor!
Felicitari!
Incearca sa micsorezi intensitatea luminii ca nu opait/lampa cu seu nu avea 150 W.
Cand fac poze cu becuri aprinse nu fac intuneric complet si folosesc o lumina data de un bec ce nu lumineaza direct.
Efectul este mai mult decat interesant
![Imagine postata](http://i291.photobucket.com/albums/ll298/indiracojocaru/Macheta%203%20x%202%20m%202011/04_11_2011/Sonde/IMG_7366.jpg)
![Imagine postata](http://i291.photobucket.com/albums/ll298/indiracojocaru/04_01_2011/Petrolier/Petro%20noaptea/IMG_7324.jpg)
Mai tarziu am aflat ca obiectivul aparatului trebuie indreptat oriunde numai spre sursa de lumina nu.
Spoor!
Postat 15 December 2015 - 07:29 PM
wooow.... arata f. f bine si lucrarea ta. felicitari
cat despre puterea luminitelor mele...asta nu e nici o problema..le pot alimenta la ce voltaj doresc mai mare, mai mic ..depinde de caz de situatie...
dar..ca sa iasa fix ca ale tale...sa nu lumineze asa intens...daca le pun la 3V e exact ce trebuie.
eu oricum acum fac poze doar asa pentru a arata evolutia lucrarii in sine... la final voi incerca sa fac ceva poze mai profi.
ps: o sa tin cont de recomandari si in viitoarea postare am sa le setez la o intensitate ceva mai mica... sa vedem cum da atunci :)
multam
cat despre puterea luminitelor mele...asta nu e nici o problema..le pot alimenta la ce voltaj doresc mai mare, mai mic ..depinde de caz de situatie...
dar..ca sa iasa fix ca ale tale...sa nu lumineze asa intens...daca le pun la 3V e exact ce trebuie.
eu oricum acum fac poze doar asa pentru a arata evolutia lucrarii in sine... la final voi incerca sa fac ceva poze mai profi.
ps: o sa tin cont de recomandari si in viitoarea postare am sa le setez la o intensitate ceva mai mica... sa vedem cum da atunci :)
multam
Aceasta postare a fost editata de DragonAthus: 15 December 2015 - 07:29 PM
Postat 16 December 2015 - 03:05 PM
Urmand indrumarile/ sfaturile primite anterior am revenit cu poze.
Concentrati-va doar pe luminile felinarelor... restu' stiu, e in santier :)
Sunt la voltajul minim de 3V. ( oricum noaptea am sa le dau ceva mai mult voltaj circa 5V ca sa ofere o ambianta placuta, dar asta la finele proiectului )
Concentrati-va doar pe luminile felinarelor... restu' stiu, e in santier :)
Sunt la voltajul minim de 3V. ( oricum noaptea am sa le dau ceva mai mult voltaj circa 5V ca sa ofere o ambianta placuta, dar asta la finele proiectului )
- ← Linia de plutire (waterline)
- Marina
- Suport betigase parfumate/conuri sub forma de barcuta cu upgrade-uri →