I.A.R.-823 provocare 1/72
Postat 28 September 2015 - 12:33 PM
M-a intrebat un coleg dacă pot să ii fac un I.A.R.823 la 1/72 şi am zis că voi încerca.
Am folosit desene dintr-un Almanah Tehnium scanate si refacute apoi aduse la scara necesară.
Până acum am folosit Styrene de diferite dimensiuni pentru fuzelaj şi aripă. Provocarea cea mai mare va fi partea vitrată.
Am folosit desene dintr-un Almanah Tehnium scanate si refacute apoi aduse la scara necesară.
Până acum am folosit Styrene de diferite dimensiuni pentru fuzelaj şi aripă. Provocarea cea mai mare va fi partea vitrată.
Postat 11 November 2015 - 08:40 PM
Salut !
Am lipit ampenajul orizontal și am încropit, după imagini, un interior.
Pentru partea vitrată am făcut un șablon de lemn de pin pe care am lipit fâșii de styren de grosimea grosimea necesară pentru a materializa ramele cupolei. Adip m-a ajutat să mulez materialul transparent peste șablon... eu mi-am prins urechilela primele încercări.
Am lipit ampenajul orizontal și am încropit, după imagini, un interior.
Pentru partea vitrată am făcut un șablon de lemn de pin pe care am lipit fâșii de styren de grosimea grosimea necesară pentru a materializa ramele cupolei. Adip m-a ajutat să mulez materialul transparent peste șablon... eu mi-am prins urechilela primele încercări.
Postat 09 August 2016 - 07:54 PM
Postat 18 August 2016 - 04:06 PM
Postat 26 August 2016 - 08:44 AM
Bravo Vlad, ti-a iesit frumos elicea; pentru care imi cer scuze ca nu am reusit sa te ajut.
Mentiune speciala (cum zice si Longinus) pentru vopsire dar si pentru cupola, ce acuma-i cristal clear !
Mentiune speciala (cum zice si Longinus) pentru vopsire dar si pentru cupola, ce acuma-i cristal clear !
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 26 August 2016 - 08:44 AM