MI-6 Plasticart
Postat 22 September 2015 - 04:44 PM
Acea macheta nu am mai gasi-o (s-a pierdut in timp), dar am gasit alta pe net anul acesta, neasamblata de 35 de ani .
nu credeam ca mai gasesc asa ceva pe piata.
Postat 22 September 2015 - 07:41 PM
Kiturile VEB Plasticart scara 1/100
Din seria elicopterelor, le-am avut pe toate: Mi 1, Mi 4, Mi 6, Mi 10K, Yak 24 P, iar din seria avioanelor de pasageri imi lipseau cam o treime.
Acum detin un stash ce depaseste lejer o suta de kituri, dar niciunul nu mai este VEB Plasticart.
A trecut vremea. A trecut si de la ele, a trecut si de la mine.
Nu aveau detalii, este adevarat, dar pentru ceea ce au reprezentat in copilaria mea, eu le port respect si daca le-as mai avea, ar sta la cel mai de cinste loc pe care l-am harazit vreodata unei cutii. Din pacate timpul nu mai vine inapoi.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 22 September 2015 - 07:42 PM
Postat 22 September 2015 - 08:14 PM
He, he e o intreaga manie pe ebay cu kiturile vechi Plasticart. Unele au ajuns sa se vanda cu mii de Euro, am vazut la Il 14 si Baade 152, machete ce nu s-au vandut si in Ro la vremea aceea. Maniacii vreau o anumita editie cu cutia aia si nu alta ))
Un maniac Herr Wimmer : Plasticart Wimmer
De la noi Sandy e nebunul care a strans multe kituri unele cu bani grei le puteti vedea aici: https://www.facebook...02991/timeline/
si parca si pe forumul asta a deschis un topic cu ele.
Dar cand montezi acuma cate unul, trebuie sa ai nervii foarte tari ))
Spor,
Bill
Aceasta postare a fost editata de Bill: 22 September 2015 - 08:15 PM
Postat 23 September 2015 - 04:02 PM
Postat 23 September 2015 - 06:22 PM
Longinus, la 22 September 2015 - 08:37 PM, a spus:
Sandy spune acolo
More than that, many childhood dreams and then the evolution of the modelers was influenced decisively by those blue and white boxes that look tough toys on store shelves in communist times.
Si cata dreptate are !!!
Servus Daniel, ne-au influentat major as putea spune, aproape toti din generatia noastra si mai mici chiar au inceput cu ele si cu cele mici 1/144 poloneze, va amintiti cutiile galbene ? )) foarte simpliste.
Cand vi prin Cluj hai pe la sala sa vezi kituriile si machetele facute( ale lui Sandy sunt) eu am facut doar un An 24 cu haine Tarom si mai fac un 727 cu inmatriculare Alaska Seahawks.
Spor,
Bill
Aceasta postare a fost editata de Bill: 23 September 2015 - 06:24 PM