Pagina 1 din 1
Zlin 142 HobbyBoss
Postat 21 September 2015 - 07:41 PM
Frumusel Zlin-ul tau. Felicitari si din partea mea.
O remarca doar: mi se pare mie sau e lasat pe spate un pic prea mult ptr. un avion cu roata de bot? In privinta unghiului axei fata de sol mai ca seamana un pic cu Zlin-ul 526F sau 726; avioane cu care am zburat si eu cu ani in urma, tot la Sibiu :).
Numai bine!
Vasile
O remarca doar: mi se pare mie sau e lasat pe spate un pic prea mult ptr. un avion cu roata de bot? In privinta unghiului axei fata de sol mai ca seamana un pic cu Zlin-ul 526F sau 726; avioane cu care am zburat si eu cu ani in urma, tot la Sibiu :).
Numai bine!
Vasile
Postat 23 September 2015 - 11:37 AM
Haios kitul asta transparent,acum parca imi pare rau ca nu l-am cumparat cand am avut ocazia,dar nu-i bai,daca mi se pune pata cred ca-l mai gasesc de cumparat.
Fain ti-a iesit,pacat de problema cu trenul de aterizare.In situatia de fata cel mai bine este sa-l lasi pe suport.
Spor la urmatoarele
Fain ti-a iesit,pacat de problema cu trenul de aterizare.In situatia de fata cel mai bine este sa-l lasi pe suport.
Spor la urmatoarele
Postat 24 September 2015 - 04:49 PM
multumesc de aprecieri , oricum trebuie sa recunosc si sper sa nu ma insel, dar am fost putin influentat de postarile d-lui Romi care cred ca are si el un Zlin 142 tot de la HobbyBoss...dupa ce am vazut postarea aceea , m-am decis sa cumpar si eu un Zlin 142 1:72 si pot sa zic ca am avut un soc cand am deschis cutia si am vazut cat este de mic .
Postat 25 September 2015 - 07:40 AM
Ma bucur ca te-am inspirat.
Pe mine m-a inspirat domnul Mihai Andrei . http://www.cartula.r...2-made-by-hand/ Oricum cred ca al tau a iesit mai bine la decaluri si per general, dar avand in vedere ca decalurile mele au fost inkjet am o mica scuza.
Jamba de bot eu am scurtat-o un pic pt pozitie corecta la sol.
Vezi ca rama cupolei e aluminiu sus.
Foarte fain. Felicitari.
Pe mine m-a inspirat domnul Mihai Andrei . http://www.cartula.r...2-made-by-hand/ Oricum cred ca al tau a iesit mai bine la decaluri si per general, dar avand in vedere ca decalurile mele au fost inkjet am o mica scuza.
Jamba de bot eu am scurtat-o un pic pt pozitie corecta la sol.
Vezi ca rama cupolei e aluminiu sus.
Foarte fain. Felicitari.
Aceasta postare a fost editata de Romi: 25 September 2015 - 08:18 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1