...revin cu alta macheta ,de data aceasta un MI-8 scara 1:72 de la Zvezda, ce este mai special la el ,este ca am reusit sa-l dotez cu motorase , sper sa va placa, am invatat multe lucruri de la postarile voastre, asa ca poate voi reusi sa ajuta si eu pe altii
Pagina 1 din 1
MI-8 M.A.I.
Postat 21 September 2015 - 07:59 PM
Foarte interesante solutiile tehnice ptr. a-l 'mecaniza'. Chiar ca arata realist, cum remarca si Sorin.
Cred ca ai folosit un kit Zvezda ptr. Mi-8T; daca nu ma insel, schema de vopsire e a unui Mi-17, inca operational. Oricum un amanunt nesemnificativ fata de cat de bine l-ai realizat.
Spor si numai bine!
Vasile
Cred ca ai folosit un kit Zvezda ptr. Mi-8T; daca nu ma insel, schema de vopsire e a unui Mi-17, inca operational. Oricum un amanunt nesemnificativ fata de cat de bine l-ai realizat.
Spor si numai bine!
Vasile
Postat 22 September 2015 - 03:57 PM
nu este greu deloc sa montezi motorase pe machete, la MI-ul meu am folosit piesele ce erau intru-un elicopter cu telecomanda care s-o stricat,
probabil o cedat electronica si l-am alimentat la o baterie de 1,5v (cealalta este doar ptr echilibrat)
La Zlin am folosit in minimotoras care este prezent in aproape fiecare telefon mobil , insa cel mai greu este sa-i scoti greutatea din fata cu rol de vibrare...am scricat destule motorase ptr ca se stramba axul .
probabil o cedat electronica si l-am alimentat la o baterie de 1,5v (cealalta este doar ptr echilibrat)
La Zlin am folosit in minimotoras care este prezent in aproape fiecare telefon mobil , insa cel mai greu este sa-i scoti greutatea din fata cu rol de vibrare...am scricat destule motorase ptr ca se stramba axul .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1