Me 109 G-2 Rudolf Muller 1:48 (kit Eduard)
Postat 29 February 2016 - 03:09 PM
Merci, Mihai.
Prelucrarea la care fac referire este mult spus, pentru ca la fotografia de studio, luminarea fiind in mediu controlat, postprocesarea este minima: contrast, scoatere scame,praf de pe fundal, resize, adaugare logo (semnatura) si cam atat.
Programul pe care-l folosesc este Photoshop.
Prelucrarea la care fac referire este mult spus, pentru ca la fotografia de studio, luminarea fiind in mediu controlat, postprocesarea este minima: contrast, scoatere scame,praf de pe fundal, resize, adaugare logo (semnatura) si cam atat.
Programul pe care-l folosesc este Photoshop.
Postat 29 February 2016 - 06:27 PM
Ti-a iesit frumos,in special textura dioramei.Am vazut pe intradosul aripilor in dreptul bailor trenului ai redat urme/dire de noroi stropit.Roata BF-ului in rulaj la sol (stropeste,prafuieste,arunca,molozeste) numai in dreptul ei si spre jumatatea radiatorului din aripa,niciodata in baia trenului, datorita ecartamentului redus de care dispunea
Postat 29 February 2016 - 07:00 PM
Lucrezi īnspăimīntător de frumos...Chiar că te ia cu frig...Iar schema coloristică este foaaarte sexy !
Urmaresc cu mare atenție ce faci , odată pentru inspirație ( nu-i rușine să īnveți de la maeștri !! ) , și a doua oară , ca să fiu sigur ca nu fac același kit ca și tine...Comparația ar fi prea dureroasă pentru mine !
Spor !
Urmaresc cu mare atenție ce faci , odată pentru inspirație ( nu-i rușine să īnveți de la maeștri !! ) , și a doua oară , ca să fiu sigur ca nu fac același kit ca și tine...Comparația ar fi prea dureroasă pentru mine !
Spor !
Postat 29 February 2016 - 08:53 PM
Multumesc baieti, dupa cum spuneam a iesit binisor. Spun binisor, pentru ca sunt perfectionist (nu ca voi n-ati fi) si intotdeauna gasesc ca e loc de mai bine.
Chiar Lucian a subliniat bine, privind noroiul de pe burta. Desi nu e incorect ce am facut, trebuia sa mai murdaresc si pe linia de rulare trenului de aterizare.
Chiar Lucian a subliniat bine, privind noroiul de pe burta. Desi nu e incorect ce am facut, trebuia sa mai murdaresc si pe linia de rulare trenului de aterizare.