Me 109 G-2 Rudolf Muller 1:48 (kit Eduard)
Postat 21 September 2015 - 02:06 PM
@Z-mare: Tehnica folosita mi se pare cea mai la indemana pentru scara 1:72 si 1:48 desi multi o folosesc chiar si pentru 1:32, cu foarte bune rezultate, fara a apela la chipingul obtinut prin tehnica sarii sau a fixativului de par.
Pe scurt: Dupa primer am dat RLM66 (Gunze acrilic) dupa care am luminat unele zone cu RLM66 combinat cu o picatura de alb, direct in aerograf.
Pentru partea de uzura si murdarie, cat si pentru toate elementele interioare am folosit vopsele acrilice Valejo.
Uzura am facut-o cu Valejo Light Grey cu o pensula foarte fina, iar murdaria cu un maro Valejo, dar foarte mult diluat (cu apa).
Niturile le-am scos in evidenta cu drybrush, tot Light Grey, dar email.
Dupa un strat de lac acrilic lucios, i-am dat un wash negru pe la imbinari, pentru un contrast si mai puternic (ulei negru cu email odourless thiner).
In final lac mat de la Gunze.
Pe scurt: Dupa primer am dat RLM66 (Gunze acrilic) dupa care am luminat unele zone cu RLM66 combinat cu o picatura de alb, direct in aerograf.
Pentru partea de uzura si murdarie, cat si pentru toate elementele interioare am folosit vopsele acrilice Valejo.
Uzura am facut-o cu Valejo Light Grey cu o pensula foarte fina, iar murdaria cu un maro Valejo, dar foarte mult diluat (cu apa).
Niturile le-am scos in evidenta cu drybrush, tot Light Grey, dar email.
Dupa un strat de lac acrilic lucios, i-am dat un wash negru pe la imbinari, pentru un contrast si mai puternic (ulei negru cu email odourless thiner).
In final lac mat de la Gunze.
Aceasta postare a fost editata de aur: 21 September 2015 - 02:09 PM
Postat 28 February 2016 - 05:25 PM
Gata si prelucrarea fotografiilor.
Am reusit sa finalizez si acest proiect, care, zic eu, ca a iesit binisor, avand in vedere ca e primul proiect realizat in maniera asta(noroi, balti, zapada, etc).
Pentru alte informatii va stau la dispozitie.
Am reusit sa finalizez si acest proiect, care, zic eu, ca a iesit binisor, avand in vedere ca e primul proiect realizat in maniera asta(noroi, balti, zapada, etc).
Pentru alte informatii va stau la dispozitie.
Aceasta postare a fost editata de aur: 28 February 2016 - 05:25 PM