Pagina 1 din 1
Churchill + Ivan = Love intr-un fel
Postat 18 September 2015 - 05:09 PM
Dupa cum reiese si din titlu va prezint ultima mea "realizare". Este vorba de un Churchill mk 3, folosit de armata rosie in iarna lui 42-43 in regiunea Leningrad (sper sa ma tina memoria).
Kitul e AFV club si are senile Friul. E vopsit cu acrilice Vallejo si fratii Ak si Ammo. Weathering cu prafuri si zemuri Ak Interactive.
Sper sa nu va legati de cabluri, stiu sunt oribile... trebuiau inlocuite cu unele de metal dar acum e prea tarziu.
poze mai mari gasiti aici https://picasaweb.go...203859/20150918
Si mai multe poze!!!!
Kitul e AFV club si are senile Friul. E vopsit cu acrilice Vallejo si fratii Ak si Ammo. Weathering cu prafuri si zemuri Ak Interactive.
Sper sa nu va legati de cabluri, stiu sunt oribile... trebuiau inlocuite cu unele de metal dar acum e prea tarziu.
poze mai mari gasiti aici https://picasaweb.go...203859/20150918
Si mai multe poze!!!!
Postat 18 September 2015 - 06:06 PM
Longinus, la 18 September 2015 - 06:02 PM, a spus:
Interesanta schema de vopsire a lui "Alecsandr Nevski" si interesante sunt şi nuanțele folosite.
Ți-a ieşit frumos. Ai cum sa-l pui "īn scenă" prin nişte poze mai bune ?
Ți-a ieşit frumos. Ai cum sa-l pui "īn scenă" prin nişte poze mai bune ?
Scuze dar atat sunt calitatile mele fotografice si aparatura pe care o am, dar ma bucur ca iti place. Poate pozele la rezolutie mai mare la care am facut legatura sunt mai bune.
Postat 18 September 2015 - 09:37 PM
Postat 14 October 2015 - 08:25 PM
Salutare Gabriel. Deși cu īntārziere, am reușit să văd și eu ultima ta realizare. Īmi place cum a ieșit, chiar dacă, așa cum au spus și colegii de forum, nu toate pozele sunt reușite.
Vopsirea e bună, weathering-ul e atāt cāt trebuie, șenilele arată realist. Se vede progresul. Ascultă-l pe Longinus și o să vezi că niște poze mai reușite o să scoată și mai mult īn evidență macheta.
Felicitări și spor!
Vopsirea e bună, weathering-ul e atāt cāt trebuie, șenilele arată realist. Se vede progresul. Ascultă-l pe Longinus și o să vezi că niște poze mai reușite o să scoată și mai mult īn evidență macheta.
Felicitări și spor!
Postat 16 October 2015 - 01:09 PM
Unele sub asambluri sunt mai complicate, dar se rezolva cred cu rabdare si chit (in cel mai rau caz). Despre calitatea plasticului nu ma stiu pronunta. Decalurile sunt bune, dar nu Cartograf. Mai multe nu pot zice, mai am 2 dar unul (Beep-ul) e un SkyBrow reimpachetat.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1