Pagina 1 din 1
Restaurare Mig-29A 1/72 Italeri
Postat 07 September 2015 - 08:25 PM
Intre timp am dat peste un Mig-29 facut acum vreo 8-9 ani cand de abia ma apucam de sportul asta, modelismul. Cum mi-a fost mila sa-l arunc si avand sticluta de Revell Paint Remover la dispozitie, am hotarat sa-i mai dau o sansa si l-am dezmembrat cu totul, apoi l-am curatat de vopsea si l-am montat la loc. Intre timp l-am si chituit ca avea rani adanci provocate de neindemanarea mea de incepator de la vremea respectiva. Intentionez sa-l vopsesc in schema clasica romaneasca cum au ajuns la noi la sfarsitul lui 1989. Daca vreti sa dati o mana de ajutor, as fi recunoscator... ceva piese s-au pierdut pe parcurs, mai ales unele mici de finete.
Momentan ma aflu in stadiul asta, pe parcurs voi posta evolutia restaurarii.
Momentan ma aflu in stadiul asta, pe parcurs voi posta evolutia restaurarii.
Postat 09 September 2015 - 12:00 AM
Dupa o zi intreaga de munca si reprize succesive de nervi, am finalizat cu schema de vopsire si i-am facut niste weathering. Maine urmeaza sa refac trenurile de aterizare si difuzoarele de la post combustie. Cam asta a iesit din ce am avut la dispozitie. Griul-verzui este un amestec si l-am obtinut destul de greu... In legatura cu piesele lipsa, imi trebuiesc cele 2 prize statice, tubul pitot, luminile de aterizare (piese mici care s-au pierdut de-a lungul anilor cat timp a fost "in storage".
Postat 09 September 2015 - 09:05 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1