Toate bune si frumoase pana aici, dar schema de vopsire inca nu-mi este foarte clara. Pe langa asta nici fuselajul avionului nu stiu exact in ce versiune sa-l fac, pentru ca dupa cum se vede si-n fotografiile atasate, apare si-n versiunea Trop si vopsit usor diferit. Intrebarea este: A fost transformat in trop sau a venit versiune trop si a fost modificat ulterior ? Din ce vad in fotografii langa pantofii de-i tine Mickey in mana apare un text (parca vad si anul 1942 in text) care la cel Trop nu apare. Probabil a fost un trop transformat. Dar daca textul a fost sters, si nu adaugat, problema se schimba.
Legat de schema de vopsire, din ce se vede in fotografiile de mai jos reiese ca aripile erau vopsite in schema clasica RLM74, RLM75 peste care s-au aplicat pete de RLM 76. Asa sa fie oare ? Uitandu-ma la fotografiile A/N nu pot sa confirm sau infirm.
Observ ca si cei care au facut skin-ul acela din joc au folosit schema asta, care-mi apare si-n intr-una din imaginile de mai jos.
Schema de la Montex din pacate este diferita. Avionul fiind vopsit integral (probabil) RLM76 peste care s-a venit cu RLM75 si 74 fara a urma o schema precisa.
Din pacate asta e tot ce am.
Daca aveti mai multe informatii legate de acest avion, va rog foarte mult sa ma ajutati. Oricum, mai e mult pana ajung la vopsire.
Sursa fotografiilor: Internet (reibert.info)
Aceasta postare a fost editata de aur: 04 September 2015 - 02:20 PM