modelele mele lemn hartie si sarma
Postat 06 May 2019 - 08:09 PM
NEBANCEAALIN, la 02 May 2019 - 08:46 PM, a spus:
osa 1 scara 1/250 scratchbuild
Si mie imi place mult, desi nu sunt un impatimit al navelor.
Imi amintesc cum sorbeam din ochi planurile OSA din Modelism si visam sa-mi fac si eu una intr-o zi.
Tot in Modelism mai era una pe aripi portante cu motor jet, ceva italian parca; scurta, indesata dar cu o turela frumoasa in fata...ce vremuri...
Postat 07 May 2019 - 03:36 PM
1-0-9, la 06 May 2019 - 08:09 PM, a spus:
Si mie imi place mult, desi nu sunt un impatimit al navelor.
Imi amintesc cum sorbeam din ochi planurile OSA din Modelism si visam sa-mi fac si eu una intr-o zi.
Tot in Modelism mai era una pe aripi portante cu motor jet, ceva italian parca; scurta, indesata dar cu o turela frumoasa in fata...ce vremuri...
Asta
Postat 11 June 2019 - 01:42 PM
Frumos lucrat, felicitari.Bravo.
Vazind modelul, ma gandesc daca ar fi dificila si scumpa o procedura de modernizare a armamentului pe navele astea.
Ma refer la rachete anti-nava, ceva sisteme sol-aer si eventual un CWIS competent, la care s-ar adauga, desigur si partea de electronica/radar/detectie ASW, etc.
Oare ar fi chiar asa de dificil sau nefazabil ?
Vazind modelul, ma gandesc daca ar fi dificila si scumpa o procedura de modernizare a armamentului pe navele astea.
Ma refer la rachete anti-nava, ceva sisteme sol-aer si eventual un CWIS competent, la care s-ar adauga, desigur si partea de electronica/radar/detectie ASW, etc.
Oare ar fi chiar asa de dificil sau nefazabil ?
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 11 June 2019 - 01:44 PM