Pagina 1 din 1
Burghie 0.1-1 mm
Postat 14 July 2015 - 11:12 AM
Salut, rasfoind forumul britmodeller, am vazut un tip care a comandat un set de burghie, la un pret care mi s-a parut foarte bun. Site-ul este din China (un nume mai bun nu gaseau, la fel cum logo-ul nu este similar cu cel de la amazon ), iar transportul este gratuit.
http://www.banggood....s-p-975171.html
Am facut comanda astazi, m-a costat 14.65 lei, pana pe 8 august ar trebui sa le primesc. O sa revin cu detalii cand (sper sa) le primesc.
http://www.banggood....s-p-975171.html
Am facut comanda astazi, m-a costat 14.65 lei, pana pe 8 august ar trebui sa le primesc. O sa revin cu detalii cand (sper sa) le primesc.
Postat 15 July 2015 - 06:00 PM
George, ai dreptate. Cum se zice si in prezentare, burghiele sunt pentru gaurit placi de sticlotextolit. Un burghiu obisnuit s-ar toci imediat, astea vidia rezista bine. Din pacate, daca nu sunt centrate perfect in masina sau misti piesa, chiar si o zecime, se rup imediat, vidia nefiind deloc elastica. Da, cu mina, in plastic, cum le folosim noi, merg, dar cu mare atentie!!!
Postat 12 August 2015 - 04:59 PM
Super! Mi-am comandat si eu asa un set. Dar parca nu am fi in aceeasi tara, coletul zace de 1 saptamana in posta si imi va fi predat numai cind este vamesul acolo. Eventual va verifica produsele si valoarea acestora ca sa ma taxeze... Dar nu cred sa fie nevoie sa imi scot portofelul deoarece valoarea coletului nu depaseste 10 $... Vom vedea maine ce surprize ma mai asteapta...
Postat 27 August 2015 - 01:27 PM
Am reusit sa scot saptamana trecuta burghiele de la posta in prezenta vamesului. Nu au mai fost costuri suplimentare.
Ieri am avut ocazia sa le folosesc si sunt foarte multumit. Am folosit burghiul de 0,2; 0,3 si 0,4 mm. Merg foarte bine. Recomand folosirea lor cu un Pin vise, eu am unul de la Master Craft.
Ieri am avut ocazia sa le folosesc si sunt foarte multumit. Am folosit burghiul de 0,2; 0,3 si 0,4 mm. Merg foarte bine. Recomand folosirea lor cu un Pin vise, eu am unul de la Master Craft.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1