Aceasta postare a fost editata de axor: 09 July 2015 - 05:29 PM
Pagina 1 din 1
Baza Aeriana 71 - Ziua portilor deschise
Postat 21 July 2015 - 02:16 PM
Interesantă ideea: să vi cu propria mătură ca să faci curățenie.
Participare imbucurătoare, atāt privind numārul aparatelor de zbor, cāt şi al publicului.
Īntr-unul dintre seturile de poze, am văzut şi ceva ...bunăciuni, interesate de...zbor. Nu cred că erau " born in the USA".
Asemenea, lăudabilă apariția avionului Vlaicu, dar chestia aceea...cocarda/ inmatriculare militară, īmi pare o chestie deplasată( să nu spun prost gust)
Participare imbucurătoare, atāt privind numārul aparatelor de zbor, cāt şi al publicului.
Īntr-unul dintre seturile de poze, am văzut şi ceva ...bunăciuni, interesate de...zbor. Nu cred că erau " born in the USA".
Asemenea, lăudabilă apariția avionului Vlaicu, dar chestia aceea...cocarda/ inmatriculare militară, īmi pare o chestie deplasată( să nu spun prost gust)
Postat 23 July 2015 - 04:41 AM
Postat 03 August 2015 - 01:47 PM
Valoroase pozele cu tancuri! Mereu mi-am dorit sa intru intr-un tanc sa vad cum este, mai ales ca sotul meu a facut armata la tanchisti si imi tot povestea acum ceva timp in urma. Nu am reusit sa studiez interiorul unui tanc, dar sper ca voi reusi intr-o zi sa-mi satisfac si aceasta curiozitate. :)
Aceasta postare a fost editata de alinaradu: 03 August 2015 - 01:47 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1