Pagina 1 din 1
Vand 3 elicoptere die cast 1/72 NewRay, Special c, easy model
Postat 04 June 2015 - 10:02 PM
Agusta EH 101 Cormorant Search and Resccue, AgustaWestland, Fortele Aeriene Canadiene, producator NewRay, scara 1/72, metalic integral (mai putin palele, rotorul, rotile), masiv, greu, pale pliabile, ambele rotoare si usa laterala mobile, rotile escamotabile, stand inclus, stare foarte buna (una din palele rotorului din coada usor indoita), trimit fotografii mai multe la cerere, banii in cont, transport gratuit cu Posta Romana - 55 lei.
Super Puma AS 332 M1, Armee de Terre, Franta, producator SpecialC, cod 101, nou-nout, vine in blister dublu, desigilat pentru fotografii, metalic integral, greu, roti fixe, pale nepliabile, cele doua rotoare sunt mobile, nu include stand, foarte bine detaliat pentru un die cast si aceasta scara - 65 lei.
Mi-17 Hip-H, United Nations, Russia No.70913, producator Easy Model, cod 37046, plastic, nou-nout, sigilat, nemontat (nu l-am mai desfacut sa-i fac fotografii, am obosit) - 70 lei
Super Puma AS 332 M1, Armee de Terre, Franta, producator SpecialC, cod 101, nou-nout, vine in blister dublu, desigilat pentru fotografii, metalic integral, greu, roti fixe, pale nepliabile, cele doua rotoare sunt mobile, nu include stand, foarte bine detaliat pentru un die cast si aceasta scara - 65 lei.
Mi-17 Hip-H, United Nations, Russia No.70913, producator Easy Model, cod 37046, plastic, nou-nout, sigilat, nemontat (nu l-am mai desfacut sa-i fac fotografii, am obosit) - 70 lei
Postat 05 June 2015 - 02:37 PM
Super Puma AS 332 M1, Armee de Terre, Franta, producator SpecialC, cod 101, nou-nout, vine in blister dublu, desigilat pentru fotografii, metalic integral, greu, roti fixe, pale nepliabile, cele doua rotoare sunt mobile, nu include stand, foarte bine detaliat pentru un die cast si aceasta scara - 65 lei zboara la Matly marti. Celelalte doua valabile.
Aceasta postare a fost editata de bogdan1: 05 June 2015 - 02:37 PM
Postat 10 June 2015 - 03:23 PM
S-a vandut Super Puma AS 332 M1, Armee de Terre, Franta, producator SpecialC, cod 101, nou-nout, vine in blister dublu, desigilat pentru fotografii, metalic integral, greu, roti fixe, pale nepliabile, cele doua rotoare sunt mobile, nu include stand, foarte bine detaliat pentru un die cast si aceasta scara - 65 lei. Restul valabile!
Postat 17 June 2015 - 12:19 PM
Valabile si cu reduceri de preturi:
Agusta EH 101 Cormorant Search and Resccue, AgustaWestland, Fortele Aeriene Canadiene, producator NewRay, scara 1/72, metalic integral (mai putin palele, rotorul, rotile), masiv, greu, pale pliabile, ambele rotoare si usa laterala mobile, rotile escamotabile, stand inclus, stare foarte buna (una din palele rotorului din coada usor indoita), trimit fotografii mai multe la cerere, banii in cont, transport gratuit cu Posta Romana -55 50 lei.
Mi-17 Hip-H, United Nations, Russia No.70913, producator Easy Model, cod 37046, plastic, nou-nout, sigilat, nemontat (nu l-am mai desfacut sa-i fac fotografii, am obosit) -70 65 lei
Agusta EH 101 Cormorant Search and Resccue, AgustaWestland, Fortele Aeriene Canadiene, producator NewRay, scara 1/72, metalic integral (mai putin palele, rotorul, rotile), masiv, greu, pale pliabile, ambele rotoare si usa laterala mobile, rotile escamotabile, stand inclus, stare foarte buna (una din palele rotorului din coada usor indoita), trimit fotografii mai multe la cerere, banii in cont, transport gratuit cu Posta Romana -
Mi-17 Hip-H, United Nations, Russia No.70913, producator Easy Model, cod 37046, plastic, nou-nout, sigilat, nemontat (nu l-am mai desfacut sa-i fac fotografii, am obosit) -
Postat 18 June 2015 - 09:22 PM
S-a vandut si Agusta EH 101 Cormorant Search and Resccue, AgustaWestland, Fortele Aeriene Canadiene, producator NewRay, scara 1/72, metalic integral (mai putin palele, rotorul, rotile), masiv, greu, pale pliabile, ambele rotoare si usa laterala mobile, rotile escamotabile, stand inclus, stare foarte buna (una din palele rotorului din coada usor indoita), trimit fotografii mai multe la cerere, banii in cont, transport gratuit cu Posta Romana - 55 50 lei.
A ramas doar
Mi-17 Hip-H, United Nations, Russia No.70913, producator Easy Model, cod 37046, plastic, nou-nout, sigilat, nemontat (nu l-am mai desfacut sa-i fac fotografii, am obosit) -70 65 lei.
A ramas doar
Mi-17 Hip-H, United Nations, Russia No.70913, producator Easy Model, cod 37046, plastic, nou-nout, sigilat, nemontat (nu l-am mai desfacut sa-i fac fotografii, am obosit) -
Aceasta postare a fost editata de bogdan1: 18 June 2015 - 09:23 PM
Postat 30 June 2015 - 11:59 PM
Mesaj generat automat
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Se retrage de la vanzare. Topic inchis.
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Acest topic a fost inchis de catre utilizatorul care a deschis topicul sau de catre un moderator. Utilizatorul care a intreprins aceasta actiune este cel sub numele caruia a fost postat acest mesaj.
Motivul: Se retrage de la vanzare. Topic inchis.
Daca nu sunteti de acord cu aceasta actiune, sunteti rugati sa raportati acest mesaj, si echipa de moderare/administrare va reconsidera actiunea, daca este cazul.
Echipa moderare a Forum Machete,Modelism,Hobby
Arata acest topic
Pagina 1 din 1