Eduard 1/48 109 G-6 Hartmann
Postat 11 June 2015 - 01:41 PM
Oricum Hartmann a schimbat destul de multe avioane, unele pierdute in urma impactului cu resturi de la avioanele inamice doborate. Obisnuia sa traga de foarte aproape. Cel cu care a zburat in Romania l-a pierdut dupa ce a ramas fara carburant, urmarit fiind de 8 Mustanguri.
Aceasta postare a fost editata de aur: 11 June 2015 - 01:48 PM
Postat 14 June 2015 - 08:07 PM
Succes in continuare!
Postat 15 June 2015 - 09:35 AM
Exista vreo metoda prin care putem sa scapam de aspectul asta poros ? Ma refer strict la interioare, petru ca pentru exterior e usor, se slefuieste suprafata. Problema e ca la interior nu ai cum sa slefuiesti.
Ma gandesc ca pe viitor sa nu mai dau lac mat, pentru ca oricum, dupa washing, suprafata devine usor satinata.
Aceasta postare a fost editata de aur: 15 June 2015 - 09:44 AM
Postat 15 June 2015 - 02:12 PM
Efectul ce ti sa intimplat este datorita faptului ca ai dat ori pe caldura prea mare ori putin prea de departe. Efectul se poate elimina asa cum ti-am scris sus sau pui mai mult diluant in lac.
Postat 15 June 2015 - 06:27 PM
O sa mai fac ceva teste cu lacul de la Tamiya sa vad cum ies.
Multumesc pentru sfaturi, baieti.
Postat 24 June 2015 - 08:12 PM
Am modificat priza de aer a compresorului, incat sa fie identica ca forma, cu cea reala, de pe G-6. Inca nu este finisata dar ca forma e gata.
Urmeaza, in zilele urmatoare, detaliile de pe aripi si de sub fuselaj, acolo unde se prinde suportul rezervorului suplimentar si apoi lipirea lor de fuselaj.
Ca de obicei, pisele sau imbinat perfect. Bravo Eduard. De ar fi toate modele asa....pentru noi astia cu timp liber putin.
Postat 01 July 2015 - 09:22 PM
Mai am de facut cateva finisaje finale, si apoi il voi da cu primer, dupa care slefuirea ce va precede vopsirea.
Singurul element nou, pe care l-am facut la modelul asta, spre deosbire de cele de dinainte, este teava tunului de 20mm din axul elicei VDM. Restul de detalii adaugate se vad in poze.
Aceasta postare a fost editata de aur: 01 July 2015 - 09:42 PM