Salut!
Prezint si eu incercarea unui incepator de a realiza o macheta destul de complexa: Mercedes Benz Atego TLF 16/25. Adica asta:
Stiu ca am facut destul de multe greseli, dar asa este la inceput....
Aveti, deci, ingaduinta.....
Pagina 1 din 1
Mercedes Benz Atego Autospeciala de pompieri
Postat 18 June 2015 - 04:44 PM
va multumesc pentru aprecieri
asta este a patra macheta realizata
dupa un Spitfire MK IX 1:48 de la Noriel (o macheta execrabil de proasta si fara detalii), un ZIL 131 1:72 de la ICM si un BA-64 1:35 de la Parc Models)
deci nu ma pot considera mai mult decat incepator
inca nu stapanesc bine tehnicile de vopsire, mai ales pe suprafete mari, asa cum au fost la macheta din subiectul topicului
nu stapanesc deloc tehnicile de "imbatranire" artificiala a modelelor, sper sa ajung sa le invat
@mecanno: "armata" de scule nu suplineste lipsa "chemarii" care asemenea activitate sau talentul artistic.
din fericire, imi place sa "migalesc" si asta ajuta
@Beriba: da, e un E-Type 1:32 de la Airfix, starter set. adica aceasta: http://2e7fd430838d3...55200-front.jpg
o macheta destul de slab realizata, dupa parerea mea (evident comparand cu alte machete in asteptare de la Tamiya, Revell, Italeri, etc)
este urmatoarea la "atelier", dar cred ca o sa o finalizez doar ca sa scap de ea.....
asta este a patra macheta realizata
dupa un Spitfire MK IX 1:48 de la Noriel (o macheta execrabil de proasta si fara detalii), un ZIL 131 1:72 de la ICM si un BA-64 1:35 de la Parc Models)
deci nu ma pot considera mai mult decat incepator
inca nu stapanesc bine tehnicile de vopsire, mai ales pe suprafete mari, asa cum au fost la macheta din subiectul topicului
nu stapanesc deloc tehnicile de "imbatranire" artificiala a modelelor, sper sa ajung sa le invat
@mecanno: "armata" de scule nu suplineste lipsa "chemarii" care asemenea activitate sau talentul artistic.
din fericire, imi place sa "migalesc" si asta ajuta
@Beriba: da, e un E-Type 1:32 de la Airfix, starter set. adica aceasta: http://2e7fd430838d3...55200-front.jpg
o macheta destul de slab realizata, dupa parerea mea (evident comparand cu alte machete in asteptare de la Tamiya, Revell, Italeri, etc)
este urmatoarea la "atelier", dar cred ca o sa o finalizez doar ca sa scap de ea.....
Postat 18 June 2015 - 08:45 PM
mai draku-le, da' stiu c-ai avut de bibilit, nene, la macheta asta!
Este dezarmant de mare si are enorm de multe piese!
Ti-a iesit bine, si, chiar daca ai putine machete la activ, poti nu spui ca esti incepator, nu se prinde nimeni.
Spor in continuare!
Astept E-Type-ul sa vedem ce scoti din el...
Este dezarmant de mare si are enorm de multe piese!
Ti-a iesit bine, si, chiar daca ai putine machete la activ, poti nu spui ca esti incepator, nu se prinde nimeni.
Spor in continuare!
Astept E-Type-ul sa vedem ce scoti din el...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1