Forum Machete,Modelism,Hobby: Plagiatul la romani - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Plagiatul la romani

#21 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 25 May 2015 - 08:00 AM

Frate Urs, rapacele individ apelase in cateva randuri,la o metoda cu potential emotional, cu scopul declarat de a valorifica niste kituri din colectia proprie.
Spunea ca sotia(!) este foarte bolnava si dansul este nevoit sa vanda,sa stranga bani pentru tratamente.
Avind in vedere cam despre ce fel de persoana vorbim, ma indoiesc ca acele kituri ii apartineau, ba chiar ma intreb daca exista vreo sotie(bolnava) !!!

#22 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 25 May 2015 - 08:03 AM

Deci, inteleg ca tipul are experienta, scuzati, am vrut sa zic nerusinaee!

#23 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 25 May 2015 - 09:09 AM

Eu zic ca, acolo pe unde-l prindeti, sa-l faceti de kko / 2 lei.
Sa stie si interlocutorii lui cu cine au de-a face.
Spor

#24 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 25 May 2015 - 09:45 AM

Va agitati degeaba.

Omul nu e la prima abatere de genul asta si cu siguranta nici la ultima; recidivele de genul asta sunt/erau puntul lui forte, din pacate.
Si eu mi-am descoperit o oarescare munca de documentare privind un Me 110 la care el lucra acum citiva ani, ca a aparut pe un forum postata ca fiind debitata de el.

Am preferat sa-i dau pace, pentru a fi la randul meu lasat in pace.
Voi faceti cum credeti.

#25 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 25 May 2015 - 12:56 PM

Pe de-o parte, oricarui om creativ *(indiferent de domeniu) ii e scarba de la creier sa-si piarda timp pretios, pe care altfel l-ar utiliza sa mai faca ceva, pentru a-l urmari si corecta pe unul din asta.
Pe de alta parte, exact pe genul asta de raspuns (sau lipsa de...) mizeaza si neicushorul.

Zilele trecute cuiva i-a fost furata o bicicleta. Hotul a fost prins, bicicleta nerecuperata,.... nici banii si hotul a primit NUP, pentru ca era la prima abatere sau asa ceva. Deci fraierul ala care se bucura ca face miscare pana la servici, a ramas cu buza umflata - LEGAL.

Altul a raportat niste braconieri si vazand ca nu se intampla nimic, a scos plasele ilegale pe mal. Atunci a venit organili si l-au amendat pentru vandalizarea bunurilor unei persoane. Persoana suferinda (branconerul deh) l-a dat si in judecata.
Altul a insistat cu reclamatiile in acelasi domeniu, pana a primit o hartie prin care era anuntat ca i s-a deschis proces civil pentru denigrare - a braconierului, fost militian.

Deci hai sa-i lasam sa scape ca sa inteleaga ca e tara lor si pot lua ce le trebuie de oriunde.

#26 Useril este offline   SorinTanase 

• Membru senior
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 17-March 12

Postat 25 May 2015 - 01:18 PM

Vezi postareaAdiP, la 25 May 2015 - 09:45 AM, a spus:

Va agitati degeaba.

Omul nu e la prima abatere de genul asta si cu siguranta nici la ultima; recidivele de genul asta sunt/erau puntul lui forte, din pacate.
Si eu mi-am descoperit o oarescare munca de documentare privind un Me 110 la care el lucra acum citiva ani, ca a aparut pe un forum postata ca fiind debitata de el.

Am preferat sa-i dau pace, pentru a fi la randul meu lasat in pace.
Voi faceti cum credeti.

Adip acel 110 tot de mine era facut nu de mincinosul ala

#27 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 25 May 2015 - 02:11 PM

Vezi postareasorintasnase, la 25 May 2015 - 01:18 PM, a spus:

Adip acel 110 tot de mine era facut nu de mincinosul ala

sorintasnase

Sa inteleg ca despre acest kit e vorba ?
http://artmodelism.r...c.php?f=4&t=332
Respectiv asta ?
http://www.rhcforum....dragon-kit-132/

Daca da, am o singura intrebare (pentru propria-mi curiozitate) : de unde avea individul atatea imagini din timpul montajului ?
Asa a fost intelegerea dintre voi, sau cum ?

Interesant e ca, desi macheta aceasta (si altele evident) au fost facute de altcineva si nu de el, toate au fost postate fara scrupule pe mai multe forumuri, si fara ca montatorii/vopsitorii sa incerce macar sa il traga de mineca; - atunci si nu acum , cind e mult prea tardiv si fara sens.

Calin, eu nu am zis ca e bine sa fie lasat sa-l bata ploaia incolo si-ncoace cum vrea el; am spus doar ca eu am preferat varianta asta.
Voi faceti cum considerati ca va indeamna constiinta, bunul simt si orice altceva.

O zi faina sa aveti si sanatate.
Adi P

#28 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 25 May 2015 - 04:32 PM

Vezi postareaAdiP, la 25 May 2015 - 02:11 PM, a spus:

Daca da, am o singura intrebare (pentru propria-mi curiozitate) : de unde avea individul atatea imagini din timpul montajului ?

Interesant e ca, desi macheta aceasta (si altele evident) au fost facute de altcineva si nu de el, toate au fost postate fara scrupule pe mai multe forumuri, si fara ca montatorii/vopsitorii sa incerce macar sa il traga de mineca; - atunci si nu acum , cind e mult prea tardiv si fara sens.

Bună īntrebare, Stimabile Jupān !
Cāt despre opinia matale, spre nonbeligeranță și ignorare tolerantă a viermelui īn cauză... permte-mi să nu mi-o īnsușesc, din motivele atāt de suculent prezentate de catre Jupān Wurger !
Nu ignorare tolerantă merită acestă scabroasă libarcă, ci zdropșirea sa pe zidul rușinii publice !

@ Jupān Longinus :
Buruienoasa manevră comercială, cu boala gravă a soției ( dorim numai bine și sănătate pentru dānsa ), este o altă nemernicie josnică, absolut tipică acestui biet nemernic...

@ Zetul :

Păi bre, Zetule, mătăluță nu ești utilizator īn forumul īn care acest jegos ți-a furat munca și s-a ales cu laude și mult respect ?!?
Normal ar fi să ai o intervenție ucigătoare pe acolo... și să le arăți ce dihanie monstruoasă, bāntuie printre ei !

Și totuși... să punem o imagine īn spatele tristului nume, purtat de către un mare gunoi uman :

Imagine atasata: 1421178_862953453756805_1171373927213300114_o.jpg

OCTAVIAN TIBESCU

#29 Useril este offline   SorinTanase 

• Membru senior
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 17-March 12

Postat 25 May 2015 - 05:20 PM

Vezi postareaAdiP, la 25 May 2015 - 02:11 PM, a spus:

sorintasnase

Sa inteleg ca despre acest kit e vorba ?
http://artmodelism.r...c.php?f=4&t=332
Respectiv asta ?
http://www.rhcforum....dragon-kit-132/

Calin, eu nu am zis ca e bine sa fie lasat sa-l bata ploaia incolo si-ncoace cum vrea el; am spus doar ca eu am preferat varianta asta.
Voi faceti cum considerati ca va indeamna constiinta, bunul simt si orice altceva.

O zi faina sa aveti si sanatate.
Adi P

da.exact asta e kit ul.poze avea pt ca de cate ori venea pe la mime lua apatTul si filma.ideea de ai face o alta inmatriculare de asemenea imi apartine.nu am stiut ce face pt ca pe vremea aceea nu avram net.abia mai tarziu un amic Florin Moldovan mi a atras ayentia pt ca si lui i furase cateva lucrarl.pe acelasi forum imi pare

#30 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 25 May 2015 - 07:26 PM

Frate Urs, cum ziceam mai sus, nu am mai intrat pe acel forum de tare multa vreme. Daca Busila nu-mi atragea atentia, habar nu aveam.
Probalil exact pe asta se bazeaza si plagiatorul.
Deathstalker (post nevalidat inca), daca tu esti Tibescu, atunci asteptam de la tine explicatii, nu citate!

#31 Useril este offline   repede 

• Membru deplin
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 10-February 11

Postat 25 May 2015 - 09:30 PM

WOW!! Sunt un outsider, care mai lipeste si vopseste cate ceva din cand in cand, fara pretentii. Sunt profund surprins. Urmaresc de mult timp mai multe forumuri (Mai ales cartula). Insa nu credeam ca exista asa ceva. Cui prodest?

#32 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 25 May 2015 - 10:01 PM

:book:
Cibi condimentum esse fames

#33 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 26 May 2015 - 01:15 AM

Problema e ca dupa 75 de ani de comunism , ca natie , suntem anesteziati total . De asta indivizi de genul susamintitului fac ce vor in tara asta. Si fac pe toate planurile/nivelele.
Dilema e urmatoarea : daca o persoana ia atitudine nu se intampla nimic sau o ia in freza ca in exemplele lui Wurger.
Dar daca iau atitudine 10/1.000/100.000/1.000.000/10.000.000 de persoane tot nu se schimba ceva ?
Tot amorteala ? tot anestezie ?
Mai greu pana pleaca bulgarul la vale.....

#34 Useril este offline   repede 

• Membru deplin
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 10-February 11

Postat 26 May 2015 - 08:42 AM

Pai cred ca ultima data, la un anumit referendum, au luat atitudine vreo 7.000.000 de romani. Cui i-a pasat? Doar timpul le rezolva pe toate.

#35 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 26 May 2015 - 11:40 AM

Vezi postarearepede, la 26 May 2015 - 08:42 AM, a spus:

... Doar timpul le rezolva pe toate.

De acord ... Da' nu neaparat in favoarea ta ... 😁
Eu zic ca o dam in altele... Cine se simte (pe buna dreptate) furat, sa se mobilizeze si sa-l execute, cu forta pe care o doreste sau o poate aplica.
Daca nu doreste, se cheama ca nu e asa deranjat.
Dupa mine (si nu numai, dupa cum observ), personajul nu e nici macar un vierme, cum bine spunea un mare urs, ci un fel de scuipat pe asfalt, care merita o spalare (cu un jet puternic).
Spor

#36 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 27 May 2015 - 09:10 AM

Marinelule, adevar graisi!
I-am dat tipului timp pentru a da explicatii, nu a facut-o. Consider subiectul inchis.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 27 May 2015 - 09:11 AM

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi