Forum Machete,Modelism,Hobby: Plagiatul la romani - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Plagiatul la romani

#1 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 22 May 2015 - 03:34 PM

S-ar parea ca Ponta a facut prozeliti. Sau invers, tom-cat l-a inspirat pe Ponta sa plagieze.
Orice asemanare intre http://www.rhcforum....opsea-acrilica/ si http://www.cartula.r...n-6-lectii.html sa fie pur intimplatoare? Oricum, ma bucur ca tom-cat are si el un Aztek!

#2 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 22 May 2015 - 03:39 PM

Da , tentatia-i mare , orgoliu ce sa mai zicem .

#3 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 22 May 2015 - 06:56 PM

Da, Z, da' acuma e cel mai tare vopsitor sub presiune de pe rhc forum. Sau cel mai profesor din topicul bla-bla-bla... Bleah
Cred ca mai de graba cel mai mare mincinos pe nisa lui de piata.
Ce le-o fi trebuind, frate, unora, sa se dea in schema cand stiu ca de fapt sunt niste nimicuri insignifiante?
Spor

#4 Useril este offline   SorinTanase 

• Membru senior
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 17-March 12

Postat 22 May 2015 - 07:18 PM

Da e misto sa vad ca machetele realizate de mine pt acest domn(Tibescu) au fost vopsite de el.de altfel nu sunt singurul cu muncs caruia se lauda.mie mi-ar cam fi un pic rusine.bad-bad tomcat.

#5 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 22 May 2015 - 07:42 PM

Acest domn... nu-i aceasi persoana cu "Tavi" de pe Artmodelism.ro ?
Avea un avatar cu un F14 Tomcat, cu doua Flir-uri,pe fundal ?
Zicea ca-i de loc din Brasov si a fost membru si aici,pe Cartula ?

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 22 May 2015 - 07:44 PM

#6 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 22 May 2015 - 07:58 PM

Exact acel Tavi este.

#7 Useril este offline   SorinTanase 

• Membru senior

Postat 22 May 2015 - 07:58 PM

Ba da cred ca el e.asta avea boala pe F-14.am postat aici pt ca chiar m-a enervat.machetele alea i le-am facut acu 3 ani si au mai aparut si in topicul Machetele mele aici pe cartula

#8 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 22 May 2015 - 08:24 PM

Banuiam.
Am intrebat pentru ca in urma cu cativa ani, pe artmodelism.ro, pretindea cu nonsalanta, ca face dupa planuri,un remorcher( cred ca era 1/60. Desi am intrebat dupa ce planuri lucreaza(pentru ca era evident ca macheta avea piese de detaliu specifice unui kit), mi-a raspuns ca planurile sunt vechi(!) din revista Modelist Konstructor fara alte detalii.
Am ramas surprins cu cata lejeritate minteste omu' asta.
Kitul era produs,de fapt, de Ocho Creativo.
O sa gasesc povestea si va arat si voua.

#9 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2486
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 22 May 2015 - 08:32 PM

Acest domn, Tavi, a mai comis astfel de ispravi si pe un alt forum (imi scapa numele si sincer nu stiu daca mai functioneaza). Am observat "coincidentele" inca acum cativa ani. Cineva mi-a spus sa fiu intelegator, caci sotia dumnealui este extrem de bolnava. Daca nimeni nu a reactionat mi-am zis ca acesta este motivul indulgentei. Daca asta este normal si acceptabil nu ma pronunt.

Vindea niste niste kit-uri aici.

Cat despre Ponta, nici nu stiu cum trebuie numit. Sa plagiezi, inseamna sa depui cel putin minimul efort de a copia. El nu a facut nici macar atat lucru. El a primit cadou lucrarea. Dovada in acest sens sta faptul ca cei doi autori, care ar trebui sa fie partea vatamata, au afirmat ca Ponta nu i-ar fi copiat. Ce erau sa zica. Tocmai ei ii facusera cadoul lui Ponta.

#10 Useril este offline   dakian67 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 10-June 09
  • Interests:Modelism aero WW II,numai 1/72

Postat 22 May 2015 - 09:37 PM

Din păcate , dragi prieteni , o sotie bolnavă ( Doamne , ferește-ne !!) NU justifică comportamentul baiatului ăsta . Mai degraba EL este cel bolnav , de mitomanie . Articolul este evident copiat dupa cel original al lui Z-Mare , pozele sînt clar cele din articolul original , avioanele sînt făcute de Sorin...Este elocvent . Probabil pe un forum de artă o sa pună poza Monei Lisa si-o sa spuna că a pictat-o el , așa , de plictiseală ... E haios însă cît de teatral se vaicărește :
"Wauuu !!!! Deja cred ca te-am tampit de cap cu balivernele astea. Dar, daca tot vrei sa intrii in lumea modelismului , hai sa o facem asa cum trebuie"
"Pentru moment cam atat ca deja vad aurore boreale :) si ochii in cap i-mi fac mai ceva ca la un joc fliper"
Asta pentru naivi ...dacă urmărești cu atenție ORELE la care face postările , este evident pentru cineva cu bun simț , ca nu ar avea timp FIZIC să gîndească/debiteze/scrie/pozeze/posteze tutorialul . "Efortul" său deosebit se rezuma însă la un copy/paste mîrșav și ridicol.
Din pacate , într-o lume virtuală , așa ceva este posibil . Or mai fi și alții , care să copieze poze de pe net , si apoi să le prezinte ca pe propriile lucrări. Pîna se prinde cineva , si demască impostura .
Spor !

Aceasta postare a fost editata de dakian67: 22 May 2015 - 09:38 PM

#11 Useril este offline   SorinTanase 

• Membru senior

Postat 22 May 2015 - 09:42 PM

Ha.ha.bravo amice ca bine ai zis-o

#12 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2486
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 22 May 2015 - 10:09 PM

Priviti aici

#13 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 22 May 2015 - 11:07 PM

http://artmodelism.r...&t=361&start=20
Asta e povestea cu remorcherul despre care v-am zis.
Clar, o chestie maladiva, un soi de impostura intelectuala.
Deja cred ca-i acordam mai multa importanta decat merita.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 22 May 2015 - 11:11 PM

#14 Useril este offline   SorinTanase 

• Membru senior

Postat 22 May 2015 - 11:31 PM

Ei hai ca m-am enervat.auzi kit-ul Revell un vechi heller.a muncit un an la A -1 0.si bomber-ul de la A cade my .eu nu inteleg cum poti sa fii atat de .........(este acceptat cuvantul bou de moderatori?).si mincinos .pana la urma vorba lui Longinus .

Calmantele alea ar trebui sa le ia cu adevarat.PS

#15 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 23 May 2015 - 08:04 AM

Nu am intervenit mai devreme deoarece nu am stiut. Mai intram pe rhc, dar de citva ani buni nu am mai facut-o. Mi-a fost atrasa atentia
M-a deranjat insolenta tipului, felul cum si-a atribuit articolul. Probabil ca o mai fi plagiat si altele.
Pacat. Chiar nu pot intelege cu te poti da mare cu munca altuia.

#16 Useril este offline   LDH 

• Membru senior
  • Postari: 1430
  • Inregistrat: 20-September 06

Postat 23 May 2015 - 09:10 AM

He, he, nu este singurul si nici ultimul si nu este nici chiar atat de "tare" sa dai copy/paste si sa semnezi un articol.

Ceva mai "tare" este atuci cand pe langa munca insusita iti iei si identitatea celui care a facut lucrarea.
Ei! Ce parere aveti de asta?

http://www.railnet.r...hp?f=179&t=1360

http://www.railnet.r...hp?f=179&t=1357

http://www.railnet.r...hp?f=179&t=1361

Nu mai vorbesc de planuri si desene, puse la "liber" pe net, semnate de catre subsemnatul, insusite de altcineva si semnate ing. ...
Fotografii insusite si puse pe forumuri desi cel care le-a postat nici nu se nascuse cand au fost facute de catre subsemnatul.
Nu gasesc acuma dar daca dau de ele promit sa le postez ... daca mai este cazul.

Dar trecem peste toate si ne vedem de ale noastre adica de construit machete chiar daca altii isi freaca mainile, deja, si cu un simplu copy/paste o sa-si insuseasca lucrarea sau articolul.
Pentru mine chiar nu mai conteaza.
Noi sa fim sanatosi.

Spoor!

Aceasta postare a fost editata de LDH: 23 May 2015 - 09:13 AM

#17 Useril este offline   panzerseba 

• Membru senior
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 24-December 04
  • Interests:Figurine, AFV si diorame, in special Germania WW2

Postat 24 May 2015 - 02:22 PM

Mda, urat, foarte urat.
Dar nu cred ca vor fi primele sau ultimele exemple, uni pur si simplu sufera de manii grandorii, ca alta explicatie nu vad pentru a motiva afptul ca iti insusesti munca cuiva si o prezinti ca fiind a ta, fara a avea macar ceva de castigat (ca tot vorbeati de dottore Victor Viorel).
N-ar fi rau daca am putea gasi o metoda ca materialele publicate sa contina si un marcaj pentru copyright.
Ma gandesc la ceva de genul celui de pe Track-link (dar asta implica si munca unui administrator) sau fiecare sa-si marcheze fotografiile cand le posteaza.

Aceasta postare a fost editata de panzerseba: 24 May 2015 - 02:22 PM

#18 Useril este offline   dakian67 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 10-June 09
  • Interests:Modelism aero WW II,numai 1/72

Postat 24 May 2015 - 02:53 PM

Sebastian , nu cred ca are rost...Dacă un astfel de individ a fost / este capabil să fure fără rușine munca altuia , si s-o prezinte ca fiind a lui , nu cred că se va împiedica într-un marcaj mic , care se poate sterge ușor cu un soft de editare foto . Petru că dacă pui un ditai marcajul , colegii de forum nu mai vad nimic din lucrare. Dacă-l pui mai discret , se sterge fără probleme. Așa cum spunea Longinus ,. cred că deja i-am acordat prea multă atenție si prea mult spațiu . Pentru ăștia ca el , multă m..., sănătate le dorim :diablo:
Sers!

#19 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 24 May 2015 - 07:05 PM

Panzerseba, cum spunea si Dakian, nu are rost. Cu functia print screen poti copia orice-ti apare pe monitor.
La nesimtire nu prea exista protectie!

#20 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 25 May 2015 - 06:48 AM

Numitul Tavi Tibescu, este o jivină scârboasă și penibilă, un vierme de bălegar de o patologică mitomanie...
A comis porcăriile lui specifice, de nenumărate ori și pe multiple forumuri .
S-ar putea să am dubioasa onoare, sa fiu primul ( sau printre primii ), care, prin 2011 ( pe Weekend Hobby ) și 2012 ( pe ArtModelism ), să-l fi porcăit pentru iegzact mizeriile de care se plânge și Zetul.
De urmarit link-urile :

http://artmodelism.r...&start=10#p5686

De fapt, dacă memoria nu mă înșeală... a fost și aici un topic în care TIBESCUL a fost păruit și chelfănit, inclusiv de către Urs.
Poate-l găsește cineva...
Oricum, ABSOLUT SCÂRBOS PERSONAJ !!!

Aceasta postare a fost editata de GRIZZLEA: 25 May 2015 - 06:50 AM

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi