Z-mare, la 10 February 2016 - 10:22 AM, a spus:
Tanchistul, figurina scara 1/35 "SS Panzer- Division Wiking"
Postat 20 February 2016 - 10:24 AM
Dezvolta putin te rog ideea legata de umbra de la ora 5.
Toata stima.
LAV-Z, la 10 February 2016 - 10:50 PM, a spus:
Voi urmari in continuare aceasta figurina!
Spor la treaba si mult success.
Postat 20 February 2016 - 11:03 AM
Avand acest set marca Alliance Model Works Waffen-SS Uniform Insignia 35049 ,din care voi folosi ceva decaluri,am o intrebare pentru cunoscatori:
Ce reprezinta "ecusonul- tanc" de pe bratul drept ?
Setul de mai sus are doua modele ,pe fond alb si galben din care vreau sa folosesc una buc. pentru figurina dar, vroiam inainte de al folosi sa stiu ce reprezinta .
Postat 20 February 2016 - 11:42 AM
Mult spor
Multumesc Alexelu
alexelu_marinelu, la 20 February 2016 - 11:21 AM, a spus:
Aceasta postare a fost editata de gavril: 20 February 2016 - 11:44 AM
Postat 20 February 2016 - 09:01 PM
Dupa cum ziceam: era pentru personal Wermacht care, de unul singur, a distrus 1 tanc folosind o arma de mana. Unitatile anti-tanc nu intrau aici, deci pe maneca unui tanchist nu prea isi are locul. Poate doar daca a comis-o pe cand activa la iepuroi si apoi s-a transferat la tractoristi....
Apare in varianta pe alb/silver (pentru un tanc) sau gold (pentru 5 bucati).
Spor!
Postat 27 February 2016 - 04:59 PM
gavril, la 20 February 2016 - 10:24 AM, a spus:
Dezvolta putin te rog ideea legata de umbra de la ora 5.
Toata stima.
"Umbra de la ora 5" este o traducere directa a expresiei in limba engleza "5 o'clock shadow" si se refera la a reprezenta pe fata unei figurine o barba nerasa de o zi sau doua. Un amestec de albastru sau gri cu culoarea de baza a fetei, diluat foarte tare (apa murdara) este aplicat in zonele unde creste barba pe fata. Dilutia foarte mare face ca stratul depus prin intepare sa fie foarte transparent lasand sa se vada stratul de baza. Sper ca te va ajuta.
Scuze ca am intarziat asa mult cu raspunsul.
Postat 07 March 2016 - 12:36 PM
alexelu_marinelu, la 20 February 2016 - 09:01 PM, a spus:
Dupa cum ziceam: era pentru personal Wermacht care, de unul singur, a distrus 1 tanc folosind o arma de mana. Unitatile anti-tanc nu intrau aici, deci pe maneca unui tanchist nu prea isi are locul. Poate doar daca a comis-o pe cand activa la iepuroi si apoi s-a transferat la tractoristi....
Apare in varianta pe alb/silver (pentru un tanc) sau gold (pentru 5 bucati).
Spor!
LAV-Z, la 27 February 2016 - 04:59 PM, a spus:
Scuze ca am intarziat asa mult cu raspunsul.
Postat 07 March 2016 - 01:56 PM
-epoleti,petlite,ecuson(vultur cu zvastica),bandelole pentru gulerul bluzonului si maneca stanga a figurinei.
In afara de ecusonul de pe bratul stang,restul decalurilor folosite pentru aceasta figurina au necesitat un mic efort si anume faptul ca pentru lipirea acestora am folosit aracet (folosindu-ma pentru aceasta operatiune de un varf de scobitoare).
"Criminale decaluri", nu stiu caru-i fapt,probabil neexperienta si-a spus cuvantul,dar la lipire, priza,acestora s-a lasat mult timp asteptata asa ca ultima solutie la lipire a fost folosirea aracetului.
Pentru a reusi sa lipesc petlita(decal) cu insemnul SS,am stricat inaintea acesteia trei.Spatiul de pe gulerul hainei era foarte ingust si mai mic fata de cel din partea stanga .
Inainte de lipirea bandelolei cu inscriptia "Wiking" a trebuit sa o impart(decupat) in trei parti pentru a reusi sa o montez pe maneca figurinei.
Am folosit Milliput pentru a incercarea ,de-a evidentia cele trei cute de pe manusi iar pe centura militarului am lipit un toc pistol.
Cu minibormasina am gaurit , in incercarea de a evidentientia micul spatiu dintre lentilele si ramele binoclului.
Cureaua de purtare a binoclului este decupaj din folie de aluminiu.
Catarama este o "sarma" foarte fina.
Si din setul ABER 35111(postat mai sus) am folosit doua fotoeci-uri pe post de epoleti,pe care inainte de montaj la una din marginile acestora ,le-am indoit putin inainte de lipire si peste care am dat un primer iar la final am lipit decalurile din setul Alliance.
Si cam ce a iesit ...
Postat 09 March 2016 - 02:50 PM
In cel mai fericit caz, ceva filtre,luminile sunt prea "puternice" pt .asa tinuta.Deocamdata ramane de-o parte,lucram la partea de decor.
ASTEPT PARERI,SUGESTII ....
busila, la 08 March 2016 - 02:16 PM, a spus:
Postat 24 April 2016 - 11:46 AM