DORNIER-335 A 1/48 tamiya
Postat 16 May 2015 - 09:10 PM
Salutare prieteni !
Am sa va prezint macheta pe care am finalizato de Dornier 335 A 1/48 tamiya pe parcursul a citor-va postari.
Nu am mare lucru sa va spun despre kitul celor de la tamiya avind in vedere ca este corect in forme si dimensiuni (la 1/48 are 29 cm lungime fuselaj si 30cm anvergura deci destul de babanoi).
Un singur repros am asupra gravuri este un pic mai profunda pt.(gusturile mele) si lipsa totala a niturilor.Un kit bine inginerit pentru o asamblare usoara cu un nivel corect de detaliu tinind cont
ca e lansat la inceputul anilor 90.
In prima faza am sa incep lucrul la trenul de aterizare,roti si baile aferente
Am sa va prezint macheta pe care am finalizato de Dornier 335 A 1/48 tamiya pe parcursul a citor-va postari.
Nu am mare lucru sa va spun despre kitul celor de la tamiya avind in vedere ca este corect in forme si dimensiuni (la 1/48 are 29 cm lungime fuselaj si 30cm anvergura deci destul de babanoi).
Un singur repros am asupra gravuri este un pic mai profunda pt.(gusturile mele) si lipsa totala a niturilor.Un kit bine inginerit pentru o asamblare usoara cu un nivel corect de detaliu tinind cont
ca e lansat la inceputul anilor 90.
In prima faza am sa incep lucrul la trenul de aterizare,roti si baile aferente
Postat 17 May 2015 - 08:29 AM
La trenul din fata am inlocuit compasul amortizorului cu cel de la kitul de (bf-110 Eduard 1/48) finca cel original mi sa parut subdimensionat si mai slab in detaliu.
Furca roti a fost separata pentru o pozitionare noua si pistonul verinului a fost inlocuit cu unul metalic
Furca roti a fost separata pentru o pozitionare noua si pistonul verinului a fost inlocuit cu unul metalic
Postat 17 May 2015 - 11:14 AM
Salut, Lucian !
Mă uit la rank-ul de la avatarul tău : NOVICE ...Poate nou aici pe forum, că despre modul de prezentare al paşilor urmaţi şi realizarea detaliilor...
Frumoasă libelula de la Tamya, cred că a "ieşit" super ! Cred că aşa ar trebui să prezentăm toţi realizarea machetelor... Prezentarea ta īmi aminteşte de Nick Karatzides, un nene grec ce are şi aici pe forum , cāteva lucrări , numai că el lucrează scratch, la 1/18.
Īncă o dată, felicitări !
Respect !
Mă uit la rank-ul de la avatarul tău : NOVICE ...Poate nou aici pe forum, că despre modul de prezentare al paşilor urmaţi şi realizarea detaliilor...
Frumoasă libelula de la Tamya, cred că a "ieşit" super ! Cred că aşa ar trebui să prezentăm toţi realizarea machetelor... Prezentarea ta īmi aminteşte de Nick Karatzides, un nene grec ce are şi aici pe forum , cāteva lucrări , numai că el lucrează scratch, la 1/18.
Īncă o dată, felicitări !
Respect !
Postat 19 May 2015 - 09:15 PM
Te inteleg perfect privind nituirea. Stai sa vezi cum e la 1/72. Si mai multa distractie. Eu intotdeauna fac chestiile astea migaloase, dimineata, cand am cea mai mare rabdare si sunt foarte odihnit. Asta daca nu vrei sa gresesti si sa muncesti si mai mult corectand ce-ai gresit.
Arata foarte frumos ce-ai facut pana acum.
Arata foarte frumos ce-ai facut pana acum.