Nu ai de unde sa sti daca cunosc acel termen
( intre noi fie vorba am urmat liceul si faculta la Arte) . Nu folosesc pe forum un limbaj de specialitate fiindca doresc sa fiu inteles .
Citeaza
Asa cum ai o impresie si despre modularea culorii si te simti obligat s-o bagi pe gat tuturor de parca e scrisa in Biblie
Nu , eu spun ceea ce cred si nu ceea ce trebuie sa faca altii .
Citeaza
ca esti un tembel ignorant si fudul, tot nu ti-as psune in public
Dar n-ai decat ,ti-am mai spus nu incerc sa ma fac nici placut nici sa incerc cu tot dinadinsul sa-mi impugn punctual de vedere cum vad ca faci tu sau sa-i desconsider pe ceilalti daca nu sint de accord cu mine .Daca am opinii separate , o fac in asa fel incat sa existe loc de dialog si chiar daca nu sint de accord cu alte opinii ,incerc sa le inteleg .
Iar ceea ce ti-am spus mai sus ramane in vigoare . Chiar acum mi-ai dovedit-o din nou.
P.s. Ai insa grija cand acuzi iti desconspiri de fapt adevarata personalitate ,ceea ce incerci sa acoperi .
Un exemplu de multe ori cel ce acuza pe altii hotie , de multe ori este un hot care incearca sa ascunda asta .
Auzi , sti ce ?
Hai sa o lasam balta si sa ne impacam . Daca doresti sa-mi mai trantesti una ,sa te racoresti , e ok , eu nu-ti voi mai raspunde , iar cand crezi ca ne putem impaca , te astep ( dar nu la cotitura)
In regula?
Aceasta postare a fost editata de dany: 17 May 2015 - 03:00 PM